2777
2789
جمعه بعدی جهیزیم میره کلا این عید مونده بود و عید غدیر، اینو که غنیمت کردن نیوردن اون یکی رو هم حتما ...

ولی سعی کن مادرتو قانع کنی که به روی خواهرش بیاره

شماهم به روی همسرتون بیار

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی سعی کن مادرتو قانع کنی که به روی خواهرش بیاره شماهم به روی همسرتون بیار

فردا حتما میگم، بخدا احتیاجی به عیدی آوردنشون نداشتم اما بی احترامیشون بدجور داغونم کرده...

فردا حتما میگم، بخدا احتیاجی به عیدی آوردنشون نداشتم اما بی احترامیشون بدجور داغونم کرده...

میدونم فردا روز تو دلت میمونه بنظرم با دلخوری بگو ولی زیاد تندم نرو عزیزم

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

وا لال بازیتو بزار کنار  تا دیر نشده بهش بگو عیدت مبارک شاید دوزاریش افتاد یا جریان الکی اون خ ...

عزیزم لالمونی زیاد گرفتم اونام تا دلشون خواسته کم گذاشتن برام...

الهی فدات شم🌹 من قبلا و گفتم که ندادن الان بچم ۱۸ماهشه،عقد کرده بودم هیچی برام‌نیاوردن حتی عید نورو ...

ای جانم ...خانوم بودی گلم الهی سلامت باشین با بچه ی گلت. منم همه چی کااامل خریدم و بعدا که عقلم کامل شد فهمیدم چقدددرررر احمق بودم

چشم به راه...

به خدا بعضي ها چه قدر رو دارن آخه فاميل و اين جوري کنه

همون از بي زبونيت

به خدا من عيد عقد کردم کلي چيز ميز دادن باباش قبل عيد که عقد کنيم برام گردنبند خريد بعدش چون بي زبون بودم و دلسوز گفتن فعلا سرويس طلات نگيريم منم کفتم باش پول اومد بگيريم و همسرمم لال تر از خودم چند روز برگشتن گفتن بعد صفر عروسي باش در صورتي کع هميشه همسرم ميگه اول خونه بعد عروسي ديدم اون چيزي نميگه ديگه خودم مخالفت کردم وقتي ديدن منم زبون دارم به خدا باز احترام برگشت بي زبوني بي احترامي مياره خواهر

دليل زندگيم آقا محمدم
عزیزم لالمونی زیاد گرفتم اونام تا دلشون خواسته کم گذاشتن برام...

خب بزار کنار این عادت بدتو ...براهمینه دارن ازت سواستفاده میکنن دیگه ینی چی اخه ...من تو دوران نامزدی با اسمس میدادم اینطور مواقع و میگفتم ما رسممونه شوهرم خودش برام کادو میگرف گفتم بزار بدونه ک زن گرفتن الکی نیس واینام وظیفشونه والا بخدا بعدا تو زندگی انقد کوتاه میایی ک پشیمون میشی ک قبلش ک باید زبون دراز میبودیو نبودی 

خانواده شوهرمنم واسه من خودشونو زده بودن ب نفهمی ولی من از شوهرم خاستم اونم ب تنهایی برام خدایی همه کاری کرد

به خدا بعضي ها چه قدر رو دارن آخه فاميل و اين جوري کنه همون از بي زبونيت به خدا من عيد عقد کردم کل ...

عزیزم من اگه از رفتارای بدشون بگم تا فردام تموم نمیشه ولی چاره ای ندارم، همسرم از گله کردن بدش میاد تا چیزی میگم سریع جبهه میگیره...

شاید رسم ندارن.خانواده شوهرم فقط عیداول بعداز عقدمون برام عیدی آوردن.بقیه مناسبتها هیچی.مهمم نبود برام.بیخیال بابا نامزدی به اندازه کافی سخت هست،این دلخوریا دیگه زیادیه

شاید رسم ندارن.خانواده شوهرم فقط عیداول بعداز عقدمون برام عبدی آوردن.بقیه منسبتها هیچی.مهمم نبود برا ...

فامیلیم آخه، کلا آدمای خونسرد و بی تفاوتن...