2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت ولی اگه نخواستی تو صف بمونی باید خودت حذف کنی سفارشتو تا پول برگرده

یعنی تا ساعت ۱۲نیم یا هروقت بخوام فردا بهم نرسه دوباره پس فردا چجوریه ادامه همون صفه؟

😊😊
یعنی تا ساعت ۱۲نیم یا هروقت بخوام فردا بهم نرسه دوباره پس فردا چجوریه ادامه همون صفه؟

نه نه

پس فردا دوباره لاید با قیمت جدید اردر بذاری

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
حذفش چی بهم نرسه باید تا کی میتونم حذف کنم

هر وقت بخوای میتونی حذف کنی

اول اردر بذار بعد جایگاهتو تو صف ببین چندی

اگه خیلی آخر باشی نمیرسه

اون موقع میتونی حذف کنیو پولت برمیگرده

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
من بیشتر پولم تو صندوق سهامیه 20 تومن حدود 6 اینا سود داد بهم ماه پیش بستگی به بورس داره بورس خوب ب ...

چه صندوقی گذاشتید؟ 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
هر وقت بخوای میتونی حذف کنی اول اردر بذار بعد جایگاهتو تو صف ببین چندی اگه خیلی آخر باشی نمیرسه ا ...

چه جوری سفارش میدید؟ یا می‌فهمید نفر چندم هستید؟ من تازه کارم🙈

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
چه صندوقی گذاشتید؟ 

اندیشه خبرگان سهام

تازه تو فکرم اگه صندوق یکم آبان دوباره صدور واحد داشت برم صندوق یکم آبان... الان صدور واحد جدید نداره

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
اندیشه خبرگان سهام تازه تو فکرم اگه صندوق یکم آبان دوباره صدور واحد داشت برم صندوق یکم آبان... ا ...

این صندوق ضررنداره؟ بعد چقد پول گذاشتید چقد سود داده بهتون

این صندوق ضررنداره؟ بعد چقد پول گذاشتید چقد سود داده بهتون

تا حالا ضرر که نداشته هر چی باشه اونا سبد گردان حرفه ای هستن

هر ماه سودش فرق میکنه 20 تومن حدود 6 تومن سود داده گاهی هم 5 تومن ...یعنی انقد ارزش واحد هات میره بالا واریز سود به حساب نداره اگه بخوای پولشو بگیری باید ابطال واحد بزنی یه تعدادی

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
تا حالا ضرر که نداشته هر چی باشه اونا سبد گردان حرفه ای هستن هر ماه سودش فرق میکنه 20 تومن حدود 6 ت ...

چه جوری ثبت نام کردی؟