2777
2789
ممنون عزیزم باید راس ساعت ۸ نیم بزنم؟

هفته ای ک گذشت چون بازار منفی بود صف خرید سنگین هیچ سهمی نداشت یعنی هر وقت خرید میزدی میداد بهت فردا رو نمیدونم به تابلو نگاه کن  راستی خساپا هم سهم خوبیه خودت به نموداراشون نگاه کن تصمیم بگیر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وقتی ساعت 8 خرید می‌زنید بعد قیمتش پایین تر نمیاد؟ آخه اونروز من شستا 5 تومن خریدم بعد تا 4و 600 معا ...

من 9 میزنم

ولی خب امکان هم داره بیاد پایین امکان هم داره تا اخر وقت بره بالا

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
شما خودتون چقد سود کردید من فردا ی سهم بیشتر نمیخوام بخرم

من بیشتر پولم تو صندوق سهامیه 20 تومن حدود 6 اینا سود داد بهم ماه پیش

بستگی به بورس داره بورس خوب باشه خوب سود میدن

خودم فقط عرضه اولیه میخرم و سهم هایی که معرفی میشه که قیمت پایینن و دراز مدت سود میدن...بیشتر وارد نیستم چون کلاس و اینا نرفتم اصلا

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
کانالش رو میگی لطفا

تحلیل های خاص

@TAHLILEKHAS_VIP

برو تو این کانال بعد لینک عضویت هست تو کانال اصلی