2777
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست
من بلد نیستم لینک بزارم،من آبدارچی رو مثال زدم ،،،ما آتشنشانی مد نظرمون بود ک اگ استخدامی داره همسرم ...

عزیزم من همسرم آتش نشانه با کلی سختی و ازمون وارد شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فوق لیسانس بود و ۲۵ ساله ....الکی نمیتونی وارد بشی ...داداش کوچیکم هر کاری کرد نتونست وارد بشه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
آخه یکی از دوستای پسر عموم شرکت کرده تو آزمونش پذیرش هم شده،،،لیسانس و اینا هم نداشته

خوب شرایطشو ازش بپرس ....اگه بشه خوبه😊

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهااا😊😊😊خوب مغازه بزنه بهتره یا شغل آزاد ‌...سنش خیلی دیره برا استخدام شدن ...و مدرک تحصلیلش پایی ...

شغل آزاد داره ،،،من بیشتر آتشنشانی دوس داشتم😄

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
شغل آزاد داره ،،،من بیشتر آتشنشانی دوس داشتم😄

باور کن از دور قشنگه و جزو مشاغل سخته و اذیت اوره ...کارمندی یا معلمی یا چیزهای دیگه خیلی بهتره😊😊😊😊😉😉😉😉خوبه شغل آزاد داره موفق باشه😊😊😊

عزیزم من همسرم آتش نشانه با کلی سختی و ازمون وارد شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فوق لیسانس بود و ۲۵ ساله ....الکی ...

واقعا؟! 😄پس بی خیال بشیم

[QUOTE=148554702]واقعا؟! 😄پس بی خیال بشیم[/QUOT باور کن🤣🤣🤣🤣خبر دارم از شرایط😐😐😐

گفتن تو مرداد زمان ثبت نامش شروع میشه در این حد میدونم

ااهاا خوبه به داداشم بگم شاید واردش شد😊😊😉

آره عزیز برا آقا هست  شما برو تو سایت ای استخدام و ایران استخدام  آگهی استخدام پیگیری کن ...

خیلی ممنونم مهربون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

انشالله هرچی صلاحه،،،،موفق بشن انشالله

انشالا همچین برای شما😊