2777
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست
من دیدم تو دفتر چه آبدارچی هم زده بود یعنی برا اونم باید کارشناسی به بالا باشه؟؟؟ خب میدونین آتشنشا ...

اخه سنت بالاست با دیپلم... بعدشم شما میخوای ابدارچی بشی؟؟ اره ابدارچی بااین شرایط میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم تو دفتر چه آبدارچی هم زده بود یعنی برا اونم باید کارشناسی به بالا باشه؟؟؟ خب میدونین آتشنشا ...

نه گلم اينا كتوجه نشدن شكا كجارو ميگي

ولي من نميتونم دفتوچه رو دانلود كنم چرا

لينكشو ميدي بهم!؟

آتش نشانی زن به ندرت میگیره اکثرا همش اقا میگیره

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

شما آقایی ؟ 

آبدارچی و آتش نشان آقا استخدام میکنن

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
شما آقایی ؟  آبدارچی و آتش نشان آقا استخدام میکنن

آتش نشان هم حداقل لیسانس میخواد و شرایط سنی نهایت تا ۲۸ و کلی ازمون عملی و کتبی باید بدی😁

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
برا همسرم میخوام من خودم کنکوری هستم

اهااا😊😊😊خوب مغازه بزنه بهتره یا شغل آزاد ‌...سنش خیلی دیره برا استخدام شدن ...و مدرک تحصلیلش پایینه

اخه سنت بالاست با دیپلم... بعدشم شما میخوای ابدارچی بشی؟؟ اره ابدارچی بااین شرایط میشه

نه برا همسرم میخوام،آبدارچی رو مثال زدم که یه لیسانس نمیره آبدارچی بشه چون دوستان شرایط خاص و ازمون داره،من برا همسرم میخوام اگ استخدامی آتشنشانی داره بهش بگم که ثبت نام کنه

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
برا همسرم میخوام خودم پشت کنکوریم

آره عزیز برا آقا هست 

شما برو تو سایت ای استخدام و ایران استخدام 

آگهی استخدام پیگیری کنید کلی استخدامی با شرایط زده

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
نه برا همسرم میخوام،آبدارچی رو مثال زدم که یه لیسانس نمیره آبدارچی بشه چون دوستان شرایط خاص و ازمون ...

نداره استخدامیشو..‌‌اونم کلی شرایط سنی و مدرک تحصلیی داره

نه گلم اينا كتوجه نشدن شكا كجارو ميگي ولي من نميتونم دفتوچه رو دانلود كنم چرا لينكشو ميدي بهم!؟

من بلد نیستم لینک بزارم،من آبدارچی رو مثال زدم ،،،ما آتشنشانی مد نظرمون بود ک اگ استخدامی داره همسرمم ثبت نام کنه براش

آتش نشان هم حداقل لیسانس میخواد و شرایط سنی نهایت تا ۲۸ و کلی ازمون عملی و کتبی باید بدی😁

آخه یکی از دوستای پسر عموم شرکت کرده تو آزمونش پذیرش هم شده،،،لیسانس و اینا هم نداشته