2777
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست
من بلد نیستم لینک بزارم،من آبدارچی رو مثال زدم ،،،ما آتشنشانی مد نظرمون بود ک اگ استخدامی داره همسرم ...

عزیزم من همسرم آتش نشانه با کلی سختی و ازمون وارد شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فوق لیسانس بود و ۲۵ ساله ....الکی نمیتونی وارد بشی ...داداش کوچیکم هر کاری کرد نتونست وارد بشه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
آخه یکی از دوستای پسر عموم شرکت کرده تو آزمونش پذیرش هم شده،،،لیسانس و اینا هم نداشته

خوب شرایطشو ازش بپرس ....اگه بشه خوبه😊

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهااا😊😊😊خوب مغازه بزنه بهتره یا شغل آزاد ‌...سنش خیلی دیره برا استخدام شدن ...و مدرک تحصلیلش پایی ...

شغل آزاد داره ،،،من بیشتر آتشنشانی دوس داشتم😄

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
شغل آزاد داره ،،،من بیشتر آتشنشانی دوس داشتم😄

باور کن از دور قشنگه و جزو مشاغل سخته و اذیت اوره ...کارمندی یا معلمی یا چیزهای دیگه خیلی بهتره😊😊😊😊😉😉😉😉خوبه شغل آزاد داره موفق باشه😊😊😊

عزیزم من همسرم آتش نشانه با کلی سختی و ازمون وارد شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فوق لیسانس بود و ۲۵ ساله ....الکی ...

واقعا؟! 😄پس بی خیال بشیم

[QUOTE=148554702]واقعا؟! 😄پس بی خیال بشیم[/QUOT باور کن🤣🤣🤣🤣خبر دارم از شرایط😐😐😐

گفتن تو مرداد زمان ثبت نامش شروع میشه در این حد میدونم

ااهاا خوبه به داداشم بگم شاید واردش شد😊😊😉

آره عزیز برا آقا هست  شما برو تو سایت ای استخدام و ایران استخدام  آگهی استخدام پیگیری کن ...

خیلی ممنونم مهربون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

انشالله هرچی صلاحه،،،،موفق بشن انشالله

انشالا همچین برای شما😊