z_turk مدیر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 عنوان استخدامی | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 40 پست کسی درموردش چیزی میدونه؟ من دفترچشو دانلود کردم چیزی نفهمیدم،،،،باید مدرک تحصیلی لیسانس یا بالاتر باشه،،،یا میتونه دیپلمم باشه چطوری شرایطشو در بیارم،،،اگ کسی میدونه لطفا بگه لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم 1399/05/10 | 23:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z_turk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 بااین شرایط تقریبا هیچ جا 😁😅بمیرم😄 لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
tajiiiiiiii عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 326 من دیدم تو دفتر چه آبدارچی هم زده بود یعنی برا اونم باید کارشناسی به بالا باشه؟؟؟ خب میدونین آتشنشا ... اخه سنت بالاست با دیپلم... بعدشم شما میخوای ابدارچی بشی؟؟ اره ابدارچی بااین شرایط میشه
avaaaaa عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 10445 من دیدم تو دفتر چه آبدارچی هم زده بود یعنی برا اونم باید کارشناسی به بالا باشه؟؟؟ خب میدونین آتشنشا ... نه گلم اينا كتوجه نشدن شكا كجارو ميگيولي من نميتونم دفتوچه رو دانلود كنم چرالينكشو ميدي بهم!؟
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 من دیدم تو دفتر چه آبدارچی هم زده بود یعنی برا اونم باید کارشناسی به بالا باشه؟؟؟ خب میدونین آتشنشا ... آتش نشانی زن به ندرت میگیره اکثرا همش اقا میگیره در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
z_turk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 اين سايت منظور استارتر هست بله همون،،،ممنون از شما لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
ضحی۲۶ عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 6151 من دیدم تو دفتر چه آبدارچی هم زده بود یعنی برا اونم باید کارشناسی به بالا باشه؟؟؟ خب میدونین آتشنشا ... شما آقایی ؟ آبدارچی و آتش نشان آقا استخدام میکنن خدا یاور تنها ترین تنهایان است
z_turk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 آتش نشانی زن به ندرت میگیره اکثرا همش اقا میگیره برا همسرم میخوام من خودم کنکوری هستم لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
z_turk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 شما آقایی ؟ آبدارچی و آتش نشان آقا استخدام میکنن برا همسرم میخوام خودم پشت کنکوریم لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 شما آقایی ؟ آبدارچی و آتش نشان آقا استخدام میکنن آتش نشان هم حداقل لیسانس میخواد و شرایط سنی نهایت تا ۲۸ و کلی ازمون عملی و کتبی باید بدی😁 در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 برا همسرم میخوام من خودم کنکوری هستم اهااا😊😊😊خوب مغازه بزنه بهتره یا شغل آزاد ...سنش خیلی دیره برا استخدام شدن ...و مدرک تحصلیلش پایینه در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
z_turk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 اخه سنت بالاست با دیپلم... بعدشم شما میخوای ابدارچی بشی؟؟ اره ابدارچی بااین شرایط میشه نه برا همسرم میخوام،آبدارچی رو مثال زدم که یه لیسانس نمیره آبدارچی بشه چون دوستان شرایط خاص و ازمون داره،من برا همسرم میخوام اگ استخدامی آتشنشانی داره بهش بگم که ثبت نام کنه لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
ضحی۲۶ عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 6151 برا همسرم میخوام خودم پشت کنکوریم آره عزیز برا آقا هست شما برو تو سایت ای استخدام و ایران استخدام آگهی استخدام پیگیری کنید کلی استخدامی با شرایط زده خدا یاور تنها ترین تنهایان است
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 نه برا همسرم میخوام،آبدارچی رو مثال زدم که یه لیسانس نمیره آبدارچی بشه چون دوستان شرایط خاص و ازمون ... نداره استخدامیشو..اونم کلی شرایط سنی و مدرک تحصلیی داره در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
z_turk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 نه گلم اينا كتوجه نشدن شكا كجارو ميگي ولي من نميتونم دفتوچه رو دانلود كنم چرا لينكشو ميدي بهم!؟ من بلد نیستم لینک بزارم،من آبدارچی رو مثال زدم ،،،ما آتشنشانی مد نظرمون بود ک اگ استخدامی داره همسرمم ثبت نام کنه براش لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
z_turk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3582 آتش نشان هم حداقل لیسانس میخواد و شرایط سنی نهایت تا ۲۸ و کلی ازمون عملی و کتبی باید بدی😁 آخه یکی از دوستای پسر عموم شرکت کرده تو آزمونش پذیرش هم شده،،،لیسانس و اینا هم نداشته لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم