2777
2789
عنوان

نمی خوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 28 پست

یه نظرم ریگی به کفشش هست  که بهونه میگیره ..بگو خودش دادخواست طلاق بده مهریه بگیر 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه نظرم ریگی به کفشش هست  که بهونه میگیره ..بگو خودش دادخواست طلاق بده مهریه بگیر

خب معلومه که اسی تعقیبش کنه زن صیغه ایش لو خیره حتماً

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

بهش بگو حق وحقوقمو بده کامل بعد هری 

مگرکوربودی منودیدی مگرخودت گلزاری بدبخت

توام بهش بال وپرنده برین به هیکلواخلاقش نقطه ضعفشوپیداکن ببین به کی حسادت می کنه هی بااون مقایسه کن

هر دومون یه شکست خورده 

اره بخدا. خداخودش به خودمون وبچه هامون رحم کنه

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
نه ندارم

پس اگه نمیسازید تابچه نداری جداشو بچه بیاددیگه هر هیولایی هس باید تحملش کنی وبسوزی

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
از طلاق میترسم.بدم میاد.بین اقوام و همسایه ها خیلی چیز بدیه

من بچه نداشتم حرف هیچکس برام مهم نبود فقط تاجایی که چشمم کارمیکرد فرارمیکردم ومیرفتم.مگه اونوقت که ماها عذاب میکشیم وگریه میکنیم اقوام وهمسایه اذیت میشن پس به اوناربطی نداره

امروز یکم جوابشو دادم کلی کتک خوردم

منم یه هفته پیش کتک خوردم هنوز جاش بادمجونه اونوقت توقع داره برم زیرپتوشم بخوابم😏😏😏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز