2777
2789
عنوان

نمی خوام طلاق بگیرم

599 بازدید | 28 پست

شوهرم هر روز بهم میگه می خوام زن بگیرم،خستم کرده.ی روز میگه لاغری.ی روز میگه زشتی.ی روز میگه لجوجی.یه روز میگه سردی.از روز عروسیمون شروع کرده تا الان.بخدا خسته شدم.خیلی خسیسه.اصلا محبت نمی کنه.چش چرونه.نمیدونم چیکار کنم.اگه طلاق بگیرم بابای بیمارم خدای نکرده یه چیزیش میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از خصلتای این لعبت به پدر بگو

ایشالا که رضایت میده و خوشحال 

میشه از رهاییت

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

الهی بمیرم برات😔

یه رو زوقتی سرکاره یه جشن کوچسک بگیر اومد غافلگیرش کن ببین عکس العملش چیه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

فقط فرار کن از دست این یابو

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

اوه منم شرایط تو رو دارم دقیقا اینطوره کسی ک چشم چرونه همه زنا بچشمشون زیبان ولی زناشون زشته درصورتی ک همه میگن من از شوهرم سر ترم

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
فردا بچه دار بشی مثل من بدبخت میشی اگه بچه نداری خودتو خلاص کن من با دو تا بچه روزی صددفعه میمیرم و ...

دقیقا عین من. من توام یاتومنی😩🤦‍♀️🤦‍♀️

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز