2777
2789
عنوان

استادم تقلبمو گرفته استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 29 پست

ما یه استاد عقده ایی داشتیم یکی و اجیر کرد گروه زد برا تقلب همه ام رفتیم تو اون گروهه استاد عکس فرستاد از سوالا بچه ها ریختن تو گروه تقلب کردیم تموم شد رفت سه روز بعد اسم تک تکمون و اعلام کرد گفت تماس بگیرین تماس گرفتیم گفت شما تو این گروه با این مشخصات بودی تقلب کردی یعنی صفر

اسکرین چتاتون هست پیرینت گرفتم اخرم گفت اگه میخواین نمره بگیرین ۵۰ بدین به همونی که گروه و زده یه فایل میدم ترجمه کنه براتون😐همه ۵۰ رو دادیم نفری تا نمره داد بهمون

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالتون منم حاضرم پول بدم رد شه😂😂

😂😂😂ولی نمیدونی چی به سر ما اومد هیچ کسسسس حق نداشت راجبش با اون یکی حرف بزنه لعنتی انگار تو همه چتا بود🤕

ما یه استاد عقده ایی داشتیم یکی و اجیر کرد گروه زد برا تقلب همه ام رفتیم تو اون گروهه استاد عکس فرست ...

قطعا دانشگاتون دولتی نیس دیگه؟

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿
واقعا یه استاد اینقدر خودشو کوچیک کرد؟! به خاطر 50 هزار تومن؟! 

اره بابااا 

ولی خداروششششکر دیگه باهاش ندارم😩😩

پیام نوره😣

میگم دیگه.

دولتی به هیچ عنوان استاداش پولکی نیستن خداروشکر.خیلی سنگین و باابهتن‌

امان از پیام نورو غیرانتفاعیو ازادو..

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿
میگم دیگه. دولتی به هیچ عنوان استاداش پولکی نیستن خداروشکر.خیلی سنگین و باابهتن‌ امان از پیام نورو ...

واقعااا اشتباه بزرگ زندگیم بود