2777
2789
عنوان

استادم تقلبمو گرفته استرس دارم

785 بازدید | 29 پست

با این امتحانای مجازی دیگه همه میدونن دانشجو ها و دانش اموزا تقلب کردن. حالا ما یک استادی داریم که قرار بود براش جوابا رو تو فایل اکسل بفرستیم. من به دوستم گفتم برام درست کن اونم ماله یکی دیگه رو برای من فرستاد و نگفت که تغییرش بده، منم فکر کردم برای من درست کرده همونو فرستادم برای استاد. استادم الان گیر داده شما تقلب کردین چرا فایلاتون یکیه. تو گروه کلاس که همه ی بچه ها هستن اومده میگه  متقلبا بیان خودشونو لو بدن و گرنه دوباره امتحان میگیرم از همه. بقیه هم دارن  به اوناییکه تقلب کردن بد و بیراه میگن😭😭😭 از ترم دیگه  بیشتر ملاسامون با این استاده، هرروز میبینمش. خیلی ناراحتم واسترس دارم یک هفته س خواب به چشمم نیومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز شوهرم امتحان داشت مسیله هاش را اون حل کرد تشریحی هاش را از رو جزوه براش نوشتم😁

اخه سخت بود سوالاش ایناهم اصلا سرکلاس نرفتن بدبختا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
من دیروز شوهرم امتحان داشت مسیله هاش را اون حل کرد تشریحی هاش را از رو جزوه براش نوشتم😁 اخه سخت ...

چه خوب که کمک میکنین. والا دیگه برای همه مشخصه که با مجازی شدن امتحانا دانشجو تقلب میکنه. دیگه چه کاریه که بخای مچ بگیری

اون فایل رو همونجوری گرفتی حتیییی یه نگاه هم نکردی بهش ببینین چیه اونطوری فرستادی بعد انتظار داری استاد قبول کنه و بقیه هم بد و بیراه نگن؟مملکت قراره دست کیا بیوفته

برات دعا میکنم به خیر بگذره

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
چه خوب که کمک میکنین. والا دیگه برای همه مشخصه که با مجازی شدن امتحانا دانشجو تقلب میکنه. دیگه چه کا ...

خودش نمیذاشت میگفت نه بده ولی من تو چندتا امتحاناش کمکش کردم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه