با این امتحانای مجازی دیگه همه میدونن دانشجو ها و دانش اموزا تقلب کردن. حالا ما یک استادی داریم که قرار بود براش جوابا رو تو فایل اکسل بفرستیم. من به دوستم گفتم برام درست کن اونم ماله یکی دیگه رو برای من فرستاد و نگفت که تغییرش بده، منم فکر کردم برای من درست کرده همونو فرستادم برای استاد. استادم الان گیر داده شما تقلب کردین چرا فایلاتون یکیه. تو گروه کلاس که همه ی بچه ها هستن اومده میگه متقلبا بیان خودشونو لو بدن و گرنه دوباره امتحان میگیرم از همه. بقیه هم دارن به اوناییکه تقلب کردن بد و بیراه میگن😭😭😭 از ترم دیگه بیشتر ملاسامون با این استاده، هرروز میبینمش. خیلی ناراحتم واسترس دارم یک هفته س خواب به چشمم نیومده
اون فایل رو همونجوری گرفتی حتیییی یه نگاه هم نکردی بهش ببینین چیه اونطوری فرستادی بعد انتظار داری استاد قبول کنه و بقیه هم بد و بیراه نگن؟مملکت قراره دست کیا بیوفته
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎