شکلات_20 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 عنوان رادیولوژی 786 بازدید | 38 پست کسی از این رشته اطلاعاتی داره حقوقش شیفتش بازار کارش و اینکه دیگه کدوم رشته های خوبن تو پیراپزشکی 1399/05/09 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 رشته شیک و تمیزیه رسمی و و طرحی باشی با کسر بیمه و نالیات بدون سابقه کار ۴۲۰۰ حقوقت خصوصی کار کنی بسته به شهرتون ساعتی از ۱۰ تا ۳۰ تومنام ار کار کنی شیفت ۴ ساعته ۴۰۰ من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شکلات_20 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 رشته شیک و تمیزیه رسمی و و طرحی باشی با کسر بیمه و نالیات بدون سابقه کار ۴۲۰۰ حقوقت خصوصی کار ... بازار کارش چ جوره ؟ پرستاری بازار کارش خوبه ولی خیلی سخته واسه زندگی متاهلی
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 بازار کارش چ جوره ؟ پرستاری بازار کارش خوبه ولی خیلی سخته واسه زندگی متاهلی بیکار نمیمونی اصلاخصوصی کار کردنش سخته ولی رسمی باشی ۱۳۰ ساعت فوقش درماه من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شکلات_20 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 بیکار نمیمونی اصلا خصوصی کار کردنش سخته ولی رسمی باشی ۱۳۰ ساعت فوقش درماه در مورد رشته مامایی اطلاع نداری بازار کارش چ جوریه ؟
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 در مورد رشته مامایی اطلاع نداری بازار کارش چ جوریه ؟ الان افتضاح اصلا سمتش نرو من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شکلات_20 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 الان افتضاح اصلا سمتش نرو به جز رادیولوژی اگ رشته ی دگه میدونی ک بازار کارش خوبه بهم بگو لطفا یکم تحقیق کنم در موردشون ببینم چ جوریه
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 فیزیوتراپی و بینایی سنجی خیلی بهترهبچهای هوشبری و اتاق عمل هم بیکلرن بعصیاشونیا بدو فیزیو و بینایی یا رادیولوژیپرستاری هم خوبه بعضیا دوست دارن من اصلا دوست نداشتم تو انتخاب رشته همنزدم من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 به جز رادیولوژی اگ رشته ی دگه میدونی ک بازار کارش خوبه بهم بگو لطفا یکم تحقیق کنم در موردشون ببینم چ ... نوشتم برات من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شکلات_20 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 فیزیوتراپی و بینایی سنجی خیلی بهتره بچهای هوشبری و اتاق عمل هم بیکلرن بعصیاشون یا بدو فیزیو و بینا ... فیزیو اینا رتبه بهتری میخاد و اینکه فیزیو بینایی تو همه ی استانا رشتش نیست
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 فیزیو اینا رتبه بهتری میخاد و اینکه فیزیو بینایی تو همه ی استانا رشتش نیست کدوم استانی؟؟حالا شما کنکور بده بعدش به اینا فکر کن الان درست بخون من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شکلات_20 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 کدوم استانی؟؟حالا شما کنکور بده بعدش به اینا فکر کن الان درست بخون هرمزگانم نمیخام خیلی استان های دور برم
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 هرمزگانم نمیخام خیلی استان های دور برم بابا هرمزگان که پزشکی هم میاری،،موقع ما که میشد سال ۹۴بچهای بومی با ۳۸۰۰۰قبول شدن من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شکلات_20 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 بابا هرمزگان که پزشکی هم میاری،،موقع ما که میشد سال ۹۴ بچهای بومی با ۳۸۰۰۰قبول شدن الان نمیشه دیگ خیلی تخمین رتبه فرق کرده همه قوی شدن درصد های پزشکی ۹۴ الان بزنی پیرا بهت میده