شکلات_20 مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 8541 عنوان رادیولوژی | مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 38 پست کسی از این رشته اطلاعاتی داره حقوقش شیفتش بازار کارش و اینکه دیگه کدوم رشته های خوبن تو پیراپزشکی 1399/05/09 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kityeman عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 2405 والا من الان ۱۳۰ ساعت کار میکنم ۴۵۰۰ مییگرم اطلاع ندارید دل بقیه خالی نکنید بهتره بخاطر تعصب از یه رشته الکی تعریف نکنیممن گفتم سال پیش!یجوری گفتین انگار ۲۰تومن حقوق میگیرین!تازه شما شانس اوردین اینکارم پیدا کردین به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 بهتره بخاطر تعصب از یه رشته الکی تعریف نکنیم من گفتم سال پیش! سال پیش هم ۴ تومن میگرفتم بحق تعصب نیست بحث بی اطلاعاتی شماست من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
kityeman عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 2405 سال پیش هم ۴ تومن میگرفتم بحق تعصب نیست بحث بی اطلاعاتی شماست بالا توضیح دادم به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 بهتره بخاطر تعصب از یه رشته الکی تعریف نکنیم من گفتم سال پیش!یجوری گفتین انگار ۲۰تومن حقوق میگیرین! ... چقدر بی ادبی من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 😑😑 تو خوبی ببین شما اگر دندون میخوندی تو تاپیکات دنبال سوال کردن از اینده دندون پزشکی و حقوق پدر و اینا نبودی من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
kityeman عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 2405 ببین شما اگر دندون میخوندی تو تاپیکات دنبال سوال کردن از اینده دندون پزشکی و حقوق پدر و اینا نبودی باشه شما درست میگیتو دیگه چقد بیکاری به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18825 باشه شما درست میگی تو دیگه چقد بیکاری بیکار شمایی که به بقیه توهین میکنی از این به بعد قبا حرف زدن تاپیکات دوره کن،، من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
kityeman عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 2405 بیکار شمایی که به بقیه توهین میکنی از این به بعد قبا حرف زدن تاپیکات دوره کن،، باشه بابا رادیولوژی خوبه😄موفق باشی بابای به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹