سلام من حدود یک ساله کا نامزدم(عقدی) شوهرم خونه خرید سال قبل که الان نیاز به تعمیرات داره ولی از این قرار هر چی رو میریم انتخاب میکنیم باهم میریم مثلا کاشی و درب ضد سرقت و کابینت ....ولی مادر شوهرم وقتی میایم میگیم اینو خریدیم میگه وااااای این چیه از این بهترشم بود به پسرش میگه رنگ کابینت رو این رنگ انتخاب کنی هااا در حالی که یه قرونم به پسرش کمک نمیکنه ...از این رفتارش خوشم نمیاد زیادی دخالت میکنه خیلی هم حسوده هر چی من میخرم میره اونم میخره اوایل رابطمون خیلی خوب بود ولی الان بدم میاد ازش من تک عروسشم ....به شوهرم میگم نمیام خونتون میخوام رفت وامدو کم کنم میگه اونطوری بکنی منم نمیام ...دیگه خسته شدم از این رفتارشون ....
نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید
ببین به نامزدت نگو اصلا ، فایده نداره اینجوری ، یواش یواش خودت به بهانه های مختلف به طرز غیرملموسی رابطه ها رو کم کن . هرچی گفت هم خودتو بزن به اون راه انتخاب خودت رو بکن دو روز که ببینه نظراتش تاثیری نداره بیخیال میشه