2777
2789
عنوان

رابطه با خانواده همسر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست

بگو نیا

مهم نیست

من بله برون خواهرم شوهرم از حسودی گفت نمیام چون طلا ملا زیاد آورده بودن منم تعریف کردم ک اره اینطوری اومدن

خدا میدونه ذره ای اصرار نکردم ، گفتم باشه عزیزم

خودم اسنپ گرفتم رفتم خیلی ام خوش گذشت، نبودنش بهتر بود.ک.... سوخت😈😈😈😈😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نگو فلان چیزو خریدیم.

ما الان سه روزه مهمون مادرشوهرمیم.قرار بود یه طلای ده تومنی بخرم.بی سر و صدا با شوهرم رفتیم خریدیم اومدیم در عرض یک ساعت.نگفتم و نمیگم بهش.رابطمم با مادرشوهرم خوبه خدا رو شکر ولی هیچیو لو نمیدیم.چون تجربه کردیم که اوایل هر چی میخریدیم یه مبارکه خشک و خالی میگفت با اکراه.تمام.😐

الان هیچیو رو نمیکنیم

ضمنا خونتونم مبارک باشه.

دیگه چیزیو لو نده وقتی چیدی و رفتی خونت ،خودش میبینه

Kiziim

اگه حرف مادرشوهرت نمیشه محل نده اصلا.اخم و گردن کجی و...نکن!اصلا واکنش نشون نده.نذار بفهمن چی ازارت میده که سواستفاده کنن.

درباره رفت و امدم چرا قصاص قبل جنایت میکنی؟!هنوز نرفتی تو خونه خودت پس ذهن همسرتو از الان نبر سمت مقابله به مثل!

هروقت رفتی اوایل به حرف همسرت باش بذار متوجه نیت خوبت بشه.بعد بهانه بیار و یه درمیون نرو.اینجوری همسرت باور میکنه شما بد نیستی!

من همین یه دونه ام!
حالاکه ترکوندی تاپیکت ای کلک نگو 

ببخشید حواسم نبود ترگیده😂😂😂😂🤦‍♀️

اینجا یاد گرفتم منم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4416071/جاریتونم-چگونه-در-سایت-صدا-بگذاریم-بیاین-یادتون-بدم

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   
ب همه عروسا و مجردا توصیه میکنم از همممون اول کم برن ، شب نمونن  وسطش بخای جا بزنی نری ک ...

نه من خوابیدم چون وقتی میرم خونه اونا شوهرم میگه نمیتونم ببرمت بمون فردا میبرم ...هر چی هم اصرار کنم بی فایده س

نه من خوابیدم چون وقتی میرم خونه اونا شوهرم میگه نمیتونم ببرمت بمون فردا میبرم ...هر چی هم اصرار کنم ...

منم تهرانم 

همسرم کرج 

اصلا قبول نکردم بمونم‌

واسه همین ۵ ماه ی بار دو ساعت میشینیم میایم

از اول باهاش اینطور میکردی قبول میکرد 

همسرمم چون سخته دو ساعت بمونه برگرده 

کلا نرم خونه مامانش سرم بزنم چیزی نمیگه ، چون حوصلش نمیکشه😁

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

مثل مادرشوهرمنه. واسه همه چی نظرمیده دیروز رفتم تابلوفرش خریدم ازدیروز هی میگه پس انداز خوبه خرج کردن بدرد نمیخوره کارت همسرم دست کنه میگه حالا پسرم بهت پول میده تو خرج نکن بزارحساب خواستم بگم بتوچه بازگفتن بیخیال کدورت ایجاد نکنم با خندهردکردم

اگه میشه واسه شفای پسرم محمد طاها صلوات بفرستین😔
سر سنگین برخود میکنم اخلاقشون عوص میشه که انگار خودمو گرفتم 

اهمیتی نداره راه دخالت رو ببند من نمیدونم چرا اینقدر به اینکه بقیه نگن خودتونو گرفتید حساس هستید زیاد دیدم تو سایت وای فکر میکنن خودمون رو گرفتیم خوب فکر کنن مهم اینه که شما چجور راحتی 

بگو نیا مهم نیست من بله برون خواهرم شوهرم از حسودی گفت نمیام چون طلا ملا زیاد آورده بودن منم تعریف ...

من بگم با اسنپ میرم میگه زشته لازم نکرده چه معنی داره زن بدون شوهرش جایی بره