2777
2789
عنوان

رابطه با خانواده همسر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره این از کارای کوچیکشه  ولی من با شوهرم مشکلی ندارم اگه من اولویتش باشم ....

ببین ی سری چیزا هست ک عادت میکنی بهشون

شوهر من اوایل میومد میگفت هیییعی امروز نشد ب مامااااانم زنگ بزنما ، لامصّصصصب، انقد زورم میگرفت میگفتم خب ب منچه بزن نزن چرا ب من میگی

باز صب گفت.عین خیالم نبود عادی شده

ببین ی سری چیزا هست ک عادت میکنی بهشون شوهر من اوایل میومد میگفت هیییعی امروز نشد ب مامااااانم زنگ ...

اره منم دقیقا اینطوری ام ولی اون رفتارش مهم نیس که برام مهم اینه که فردا اگه بخواد برا خونمون چیزی بخره به حرف مامانش گوش نده امروز رفتیم روشویی ببینیم رفته به مادرش میگه مامان بیا ببین اونا چجوری ان ....منم گفتم باز این اخلاقتو شروع کردی 

خوب بگو نیا هفته ای یه بار شما برو خونه مادر شوهرت یه بارم شوهرت بیاد رفتین خونه خودتون دیگه اختیارتون وست خودتون اونجا هم هفته ای یه بار برو خونه مادر شوهرت هفته ای یه بارم با شوهرت برو خونه مامانت البته خودت در طول هفته شوهرت میره سرکار خونه مامان خودت برو 

مادر شوهرت نظر میده بده تو اون چیزی رو که خودت دوست داری انتخاب کن اگه هم شوهرت خواست به حرف مامانش کنه بهش بگو من میخوام تو اون خونه زندگی کنم نظر من مهمه اگه به نظر مامانته با هم مامانت برو تو اون خونه زندگی کن چون به سلیقه اون داری می سازی

خوب بگو نیا هفته ای یه بار شما برو خونه مادر شوهرت یه بارم شوهرت بیاد رفتین خونه خودتون دیگه اختیارت ...

اینا گفتم همشو ولی از دستم ناراحت میشه میگه این چه حرفیه میزنی بی احترامی میکنی 

اینا گفتم همشو ولی از دستم ناراحت میشه میگه این چه حرفیه میزنی بی احترامی میکنی 

بگو بی احترامی نیست حقیقت اینه من صبح تا شب تو اون خونه قراره باشم پس دوست دارم وسیله ها و در و دیواری ببینم از صبح تا شب که خودم دوست داشته باشم نه چیزهایی که سلیقه من نیست و خوشم نیاد اینجوری منم از اون خونه زده میشم ناراحت میشه اشکال نداره ولی حرفت رو بزن منم دقیقا یکسال پیش قبل عروسیم دنبال خونه بودیم رفت با باباش یه خونه خیلی افتضاح کوچه کناری مامانش انتخاب کرد باباش خیلی راضی بود اینکه کنار خونه مادر شوهرم بود به کنار ولی خونه هه افتضاح بود مخالفت کردم ناراحت شد باباش ناراحت شد ولی بحث یه عمر زندگیه صبح تا شب تو اون خونه ای آخرش کوتاه اومد باز گفت بریم خونه دو طبقه بخریم با داداشم بشینیم بنا به یه سری حسادت هایی که اول عقد ازشون دیدم دوست نداشتم با اونا بشینم مخالفت کردم چند روز ناراحت و دعوا ولی آخر سر خداروشکر یه خونه پیدا کردیم با موقعیت خوب که حتی باباشم میگفت لطف خدا عجب خونه خوبی تو جای خوب پیدا کردین 

ببین عزیزم بجث یه عمر زندگیه با شرایط جامعه نمیشه خونه رو هی فروخت هی خرید پس اونجور که دوست داری بساز شما صبح تا شب خونه ای پس باید خونتو دوست داشته باشی

ازدواج یکی از پیچیده‌ترین روابط بشری محسوب می‌شود؛ به همین دلیل مدیریت رابطه با خانواده همسر برای بسیاری از افراد کار راحتی نیست. کیفیت ازدواج می‌تواند تضمین‌کننده  سلامت و بهداشت روان افراد جامعه باشد. ازدواجی که منجر به رابطه‌ای پایدار و با ثبات شود وابسته به عوامل زیادی است؛ یکی از مهم‌ترین آن‌ها کمیت و کیفیت ارتباط زوجین با خانواده‌هایشان می‌باشد. پس از ازدواج، تغییراتی در روابط زوجین با خانواده‌ها اتفاق می‌افتد که در بسیاری از موارد منجر به ایجاد اختلافات و تعارضات بین زوجین می‌گردد. این تغییرات صورت گرفته در روابط  با خانواده‌ها، نیازمند قابلیت پذیرش و سازگاری از جانب افراد است تا بتوان روابط جدید را مدیریت کرد. اگر شما نیز در ارتباط با این موضوع با سوالات و چالش هایی مواجه شده‌اید این مطلب را مطالعه نمایید. همچنین از مشاوره خانواده نیز می‌توانید برای بهبود روابط خانوادگی خود کمک بگیرید.