2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای؟

625 بازدید | 25 پست

خانوما یکی از  دوستام که تو شهر(جوین) سبزواره دنبال کسی میگرده که رحم اجاره ای بخواد چجور باید پیدا کنه؟ بچه اش یکسالشه و خودشم 22 سالشه. به من گفت بپرسم اینجا.چون تو شهر خودمون فک نکنم کسی این رو و اصن امتحان کنه اخه شهر کوچیکیه. بعد میگه میشه که کسی و پیدا کرد تهران باشه که بتونه خونه موقت بده برن اونجا زندگی کنن این 9ماهو تا زایمان کنه و بعد برگرده چون نمیخاد کسی بفهمه از خانواده شوهرش

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه دکتری؟ مطب ها یا درمانگاه های خاصی هس برای این کار؟ 

همین دکتر زنان بگو ز بزنه مثلا مرکز رویان از اونجا بپرسه راهنماییش کنن ولی ب دوست بگو ک ب بدنش کلی اسیب میرسها

شوهرش جرا نباید راصی باشه کلی ضرر ب بدن خانم وارد میشه شوهره چیکارس 

اره والا کلی ام حتما از خداشونه که اخرش کلی پول بی زحمت گیرش میاد دیگه

خخ من یبار از شوخی به شوهرم گفتم گف چه خوب بیا برگ انجام بده بریم خونه بسازیم اولش یخرده ناراحت شدم البته بعدش برای اینکه بفهمم جدی بوده یا نه گفتم یکیو پیدا کردم برای اینکه رحم اجاره بدم بعدش بریم خونه بسازیم که کلی ناراحت شدگفت این چه کاریه مگه نمیدونی من شوخی کردم چرا اینکارو کردی. دیگه خیالم راحت شد که حرفش جدی نبوده

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

همین دکتر زنان بگو ز بزنه مثلا مرکز رویان از اونجا بپرسه راهنماییش کنن ولی ب دوست بگو ک ب بدنش کلی ا ...

واقعا؟ بخاطر ای وی اف میگید ضرر میرسه؟ یا برای زایمان و اینچیزا؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘