2777
2789

کسی تابحال پیازدرمانی کرده واسه باردارشدن.اونایی که نازایی داشتن یا مشکل ازشوهرشون بوده یاخودشون بیاین تجربه هاتونوبگین خواهش میکنم

لطفابگین چه تلاشایی کردین به خدادیگه شب وروزندارم ازفکروخیال.بچه که میبینم ناخوداگاه گریم میگیره

اخی عزیزم ،منم ۴۵ روزه بچمو مجبور شدم سقط کنم،خیلی حال بدی دارم،شوهرت ویتامین Eمیخوره؟فعالیت اسپرم رو زیاد میکنه

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفابگین چه تلاشایی کردین به خدادیگه شب وروزندارم ازفکروخیال.بچه که میبینم ناخوداگاه گریم میگیره

شوهرتو ببند به خوراکیهای گرم خودتم بخور،جفتتون زینک هم بخورید

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

پیاز درمانی که نه.

اما انواع داروهای سنتی و شیمیایی و... رو شوهرم برای مشکل اسپرمش استفاده کرد اصلا نتیجه نگرفتیم.

آخر هم همون  کاری رو کردیم که باید اول میکردیم. با ivf باردار شدم

پیاز درمانی که نه.  اما انواع داروهای سنتی و شیمیایی و... رو شوهرم برای مشکل اسپرمش استفاده کر ...

هزینش چقدرشدگلم .واینکه درصد گرفتن بچه به نظرتون چقدره.من میخوام برم آی یوای به نظرتون خوبه یا ivf

هزینش چقدرشدگلم .واینکه درصد گرفتن بچه به نظرتون چقدره.من میخوام برم آی یوای به نظرتون خوبه یا ivf

مشکل شوهرت چیه؟

هزینه ما با نرخ پارسال کلینیک خصوصی ۱۳ تومان با دارو و همه چی

[QUOTE=148300663]اهان. دکتر اورولوژیست رفتین؟ چی گفت؟[/QUOTEماتوتبریزیم.رفتیم دکتربراش کیلومیفن وال کارنتین نوشته الان دوماهه که مصرف میکنه.منتظرم اگه پریودشدم برم دنبال آس یوای

[QUOTE=148300789]اسپرم ۶۵ میلیون که کم نیست. مورفولوژی یش میدونی چند درصده؟[/QUOTEمورفولوژی رونمیدونم دقیقا کدومش بودچون خودش رفته بوددکتر..ولی یه عددی بودکه۳۵نوشته بود

[QUOTE=148300663]اهان. دکتر اورولوژیست رفتین؟ چی گفت؟[/QUOTEماتوتبریزیم.رفتیم دکتربراش کیلومیفن وال ...

ایشاله  که نتیجه می گیری. 

اگه نگرفتی برو دنبال iui اگه نشد ivf.

فقط زیر نظر دکتر خوب برو

2790
2778
2791
2779
2792