2777
2789
عنوان

شکم گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب کردن شکم بعد از زایمان به خصوص کسایی که سزارین کردن یکم همت میخواد ورزش کن / غذاتو کنترل کن کوچیک میشه واسه من ۱ سالی طول کشید البته زود لاغر شدم ولی حدود ۱ سال طول کشید تا شکمم تخت شد 

اب کردن شکم بعد از زایمان به خصوص کسایی که سزارین کردن یکم همت میخواد ورزش کن / غذاتو کنترل کن کوچیک ...

منم سزارین شدم 

اخه بچه شیر میدم خیلی گشنه ام میشه 

نخورم شیرم خشک‌میشه

خب پس حالا که میتونی تحمل کنی بزن ایشالله ک جواب میده من شنیدم شبا پیاده روی کنی هم خیلی خوبه

شوهرم تا ساعت ۱۲ شب سرکاره با بچه نمیتونم برم 

تو خونه خیلی راه میرم مث پباده روی

منم سزارین شدم  اخه بچه شیر میدم خیلی گشنه ام میشه  نخورم شیرم خشک‌میشه

یهو به سرت نزنه رژیم بگیری هااا.من اینکارو کردم داغون شدم شیرمم خشک شد.انشالله بعد دو سالگیش میری باشگاه درست میشه عجله نکن.زیاد از حدم نخور که بیشتر بشه

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
منم سزارین شدم  اخه بچه شیر میدم خیلی گشنه ام میشه  نخورم شیرم خشک‌میشه

مواد غذایی خوب بخور مثلا من اجیل میخوردم / شیر میخوردم / میوه میخوردم اما نون و برنج خیلی کم کردم البته کلا ادم چاقی نیستم  الان ۵۵ کیلو هستم اما چون شکم نداشتم قبل از بارداری اگر شکمم میموند سکته میکردم خیلی هیکل زشت میشه با شکم 🤢🤢

جالبه خوراکم خیلی نسبت به بعضیا که لاغرن کمتره . حتی تو بارداری و شیردهی همه تعجب میکردند از حجم خوراکم. رژیم هم بگیرم فقط صورتم اب مبشه. پارسال ماه رمضون ۴ کیلو کم کردم و به شدت ضعیف شد. آخر ماه دیگه بلند میشدم خونه دور سرم میچرخید ولی شکمم آنچنان تغییری نکرد‌