2777
2789
عنوان

الهی و ربی من لی غیرک....

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 59 پست
با اجازه استارتر توروخدا هر کی پست رو میبینه برای آزادی همسرم از زندان دعا کنه. 8 ماهه بخاطر ورشکست ...

عزیزم انشالله که مشکل همسرتون حل شه و خدا دلتون رو شاد کنه.... اگه لایق باشم دعاتون میکنم....

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
یک سوره دخان میخونم به نیتت عزیزم انشاءالله ک فاطمه زهرا واسطه شن واسه حاجترواییتون

ممنونم مهربون انشالله که انعکاس دعای خیرتون روشنایی بخش زندگی خودتون بشه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم دوست عزیز.... الهی که خدا دلتون شاد کنه‌‌..... دعاهاتون مرهم دل شکستم.....

خواهش میکنم خواهرگلم...میشه اسمتون بگین درلیست 40 مومن  برات دعاکنم...منو لایق بدونید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ممنونم عزیزم.... انشالله خدا دلتون رو شاد کنه.... 

عزیز کاری نکردم ان شاءالله

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ممنونم عزیزم خیلی خیلی ممنونم..... انشالله که خدا دلتون رو شاد کنه....

خواهش میکنم نازنینم. ممنون خواهری. الهی همه دوستان حاجت روا بشن به حق امام حسین علیه السلام 🌸🍀🌸🍀🌸

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خواهر گلم من برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم انشاالله ک مشکلاتت حل بشن عزیزم😘❤⚘🌷🙏🏻

ممنونم عزیزم.... انشالله که به هر چی از خدا میخواید برسید و هیچ وقت غم نبینید....

سلام دوست عزیز ان شالله حاجت رواشید چشم حتما 💟💟💗💗💗💝💝برای حاجت روایی تون ۵کوثر و صلوات میفرستم ...

ممنونم عزیزم انشالله که خدا حاجت دلتون رو بده .... 

ممنون عزیزم که صدام زدی❤ استارتر جان انشاءالله که حاجت روا بشی ، انشاءالله یهویی معجزه شه برات حال ...

عزیزم زندگی من  رو فقط معجزه میتونه درست کنه.... الهی که خدا از دل مهربونتون بشنوه و به برکت دعای شما عزیزان دستم رو بگیره.... ممنونم ازتون انشالله که هر چی از خدا میخواید بهتون بده....

سلام گلم اسماجونم ..ممنون که صدام کردید حتما دعامیکنم برای دل شکسته این عزیز انشاءالله که به حق ام ...

سواره عزیزم اسمم مریم ممنون میشم یادداشت کنید برای نماز شب فرداتون.... میترسم به تاپیکتون نرسم.... انشالله زندگیتون پر از آرامش و شادی باشه....

ممنونم آنای مهربون..... اگه لایق باشم دعاگوی خودتون و خواهر عزیزتون هستم....

فدات عزیزم 💕 😘 💕 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖