2777
2789
عنوان

الهی و ربی من لی غیرک....

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 59 پست
سواره عزیزم اسمم مریم ممنون میشم یادداشت کنید برای نماز شب فرداتون.... میترسم به تاپیکتون نرسم.... ا ...

مرسی گلم اسمتون درلیست مینوسم...

دعامیکنم انشاءالله مصلحت خدا با آرزو قلبیت یکی باشه..برات بهترین آرزوهای قشنگ دارم ..موفق وخوشبخت باشید...التماس دعا...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
انشالله به حق حرمت این شب عزیز  مشکلاتت  حل بشه وشادی به دلت برگرده

ممنونم نازپری عزیزم.... انشالله که شما هم حاجت روا بشید.... ممنون که بیادم هستید....

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم اسمتون درلیست مینوسم... دعامیکنم انشاءالله مصلحت خدا با آرزو قلبیت یکی باشه..برات بهترین آ ...

یه دنیا ازتون ممنونم.... انشالله که خدا وجود نازنینتون رو حفظ کنه....

عزیزم زندگی من  رو فقط معجزه میتونه درست کنه.... الهی که خدا از دل مهربونتون بشنوه و به برکت دع ...

ممنون عزیزم ، انشاءالله خدا به حق این شب عزیز معجزه  کنه برای همه ی ما❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
@doshize     @nargggges     @_ترمهخانوم_     @پاپیروس   ...

سلام عزیزم 💝💝💝

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

ممنون عزیزم که صدام کردی.برای حاجت رواییشون صد صلوات و میفرستم و یک دعای معراج میخونم.

ممنونم مهربون انشالله که تو این روز عزیز حاجت روا بشید...

دوستان انشالله که همگی حاجت روا بشید و سهمتون ازاین دنیا آرامش باشه....ممنون میشم اگه امشب و فردا بر ...

انشالله حاجت روا بشید.التماس دعا

عاشقانه زندگی کن با تمام داشته ها برای بدست اوردن نداشته متعهد و متاهل😍