2777
2789
عنوان

الهی و ربی من لی غیرک....

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 59 پست
بله عزیزم فقط میخوام اگه میشه امشب و فردا هر وقت دلشون شکست منو هم دعا کنند....

خواهر گلم من برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم انشاالله ک مشکلاتت حل بشن عزیزم😘❤⚘🌷🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
@haha2213     @sar_be_hava     @nazpari95     @آناعشق   ...

🌸🌸🙏🙏🙏 مرسی گل😘 

ان شاءالله که حاجت روا باشی @بانورهایی97  برای حاجت رواییت ۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@دایناسور_صورتی     @آلمیار     @پریان74     @بالکبابی   ...

ممنون عزیزم که صدام زدی❤

استارتر جان انشاءالله که حاجت روا بشی ، انشاءالله یهویی معجزه شه برات حال دلت خوبه خوب شه انشاءالله🤲🌹

برات آیه الکرسی میخونم عزیزم انشاءالله مشکلت حل شه❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
@گابی     @پرندگان     @gh73     @دخیشهریوری     ...

آنخماهوجان یه آیه الکرسی برای دل مهربون شماخوندم

استارترجان یه آیه الکرسی هم برای سما

ان شاءالله خاحتتوت روا

التماس دعا

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
@haha2213     @sar_be_hava     @nazpari95     @آناعشق   ...

سلام گلم اسماجونم ..ممنون که صدام کردید

حتما دعامیکنم برای دل شکسته این عزیز

انشاءالله که به حق امشب حاجت دلش روا بشه دلش شاد شاد باشه الهی سلامت باشند.

حتما در نماز شب فردا میخونم بسیار دعامیکنم..یاعلی......

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

با اجازه استارتر

توروخدا هر کی پست رو میبینه برای آزادی همسرم از زندان دعا کنه. 8 ماهه بخاطر ورشکستگی زندانه الان 5 ماهه دخترمون بدنیا اومده هنوز پدر ندیده...

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
سلام گلم اسماجونم ..ممنون که صدام کردید حتما دعامیکنم برای دل شکسته این عزیز انشاءالله که به حق ام ...

ممنونم دوست عزیز.... الهی که خدا دلتون شاد کنه‌‌..... دعاهاتون مرهم دل شکستم.....

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....