2777
2789
عنوان

خانمایی باردار سه ماه اول

240 بازدید | 51 پست

خانما من ب شدت تنبل شدم اصلا دلم نمیخواد از جام بلند شم و همش خوابم غذا هم بدم میاد چ درست کنم چه بخورم  الان مرغ گذاشتم‌واسه شب ماسک زدم از بوش بدم میاد..شماها چکار میکنین راه حلی دارین واسه پر انرژی شدن؟سه ماه ب بعد تمومه یا میتونه ادامه دار بشه؟😰

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

این یه برنامست که همه مامانای بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن هستم ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین..قسمت داستانو لالاییوونمودار رشدو...هم داره

من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش ب این فکر میکنم اونا ک عین من هستن و بچه کوچیک دارن چکار میکنن 🤒🤒

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
معمولا از ۳ ماه بگذره بهتر میشه این چیزا 

خداکنه بگذره انرژیم برگرده 

چندهفته ای عزیزم درست میشه فقط تحمل کن تا سه ماهگی انشاءالله زودتر ازاینا حالت خوب بشه عزیزم🤩😍

۷ هفته ۵ روز رو حساب پریود..انشالله ک س ماه تموم شه 

من تو ماه پنجم هستم هنوز گه گاهی از بوی غذا بدم میاد

😥😥

منم حدودا ده هفته ام.همین طورم.ولی از تنبلیم نیست واقعا حالم بده از تهوع شدید.من هرروز جارو میزدم و تر تمیزی میکردم.الان دقیقا یک ماهه خونه رو جاروزدم.نمیتونم اصلا.شوهرم دوبار جارو اونم با نپتون زده😑..صبح تا شب با شیر و تی تابم.تا غروب شوهرم می یاد یه چی درست میکنه خدا خیرش بده.دست تنهام تو غربت..خیلی سختمه با دوتا بچه..

منم حدودا ده هفته ام.همین طورم.ولی از تنبلیم نیست واقعا حالم بده از تهوع شدید.من هرروز جارو میزدم و ...

آخ عزیزم دو تا بچه داری اونارو چکار میکنی خیلی سخته..منم خدایی شوهرم کمک میکنه ولی دلم میخواد عین قبل خودم کارامو بکنم سرحال باشم