2777
2789
عنوان

خانمایی باردار سه ماه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 51 پست
منم حدودا ده هفته ام.همین طورم.ولی از تنبلیم نیست واقعا حالم بده از تهوع شدید.من هرروز جارو میزدم و ...

عزیزم ویارت از چند هفته شروع شد ☺انشاءاللخ بدنیا بیاد سالم بعلش بگیری تمام سختیا یادت بره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دختر ۱۸ ماهه دارم الانم هفته ۱۶ هستم، اصلا نمیفهمم باردارم،  سر دخترمم همین بودم، ولی شما بهتر غذاهایی مثل مرغ اینارو کمتر بزاری اکثر خانم های باردار از بوی مرغ بدشون میاد

عزیزم ویارت از چند هفته شروع شد ☺انشاءاللخ بدنیا بیاد سالم بعلش بگیری تمام سختیا یادت بره 

قربونت.بخدا الان دلم میخواد گریه کنم.دلم میگیره.خسته میشم.گرگرفتگی هم دارم پاهامو همش تو تشت آب یخ میزارم.از 6 هفته شروع شد دقیقا...

من الان 12 هفته هستم به شدت خسته و تنبل و کسل وحالت تهوع شدید با بالاآوردن شدید. اشتهای خیلی کم اصلا هیچی نمیتونم بخورم. بخورم نخورم حالم بد میشه. البته تهوعم 3روزه بهتر شده ولی هنوز دارم.

قربونت.بخدا الان دلم میخواد گریه کنم.دلم میگیره.خسته میشم.گرگرفتگی هم دارم پاهامو همش تو تشت آب یخ م ...

نشی که ای جان درکت می کنم واقعا سختههه 

من صورتم داغ میشه شدیدد وای خیلییی بده ولی دست و پاهام یخن 

منم امروز وارد هفته شش شدم یعنی پنج هفته و ۱ روزم امیدوارم ویار نداشته باشم خیلییی می ترسم واقعا😐😭

آخ عزیزم دو تا بچه داری اونارو چکار میکنی خیلی سخته..منم خدایی شوهرم کمک میکنه ولی دلم میخواد عین قب ...

قربونت عزیزم.دیگه خدا خواسته شد..خیلی شوک بودم..خیلی..خیلی سخته نگم برات.بچه هام بیچاره ها گشنه میمونن بزور میرم دماغمو میگیرم از یخچال چیزی میدم بهشون.التماس دعا..خدایا لااقل گناهانمو پاک کن اینهمه سختی که دارم میکشم بنده خوبی برات نبودم منو ببخش😭😭😭😭

از هفته ششم تا الان به هیچ عنوان  نرفتم تو آشپزخانه چون خیلی حالم بد میشه از بوی همه چی بدم میاد. کار خونه و غذا پختن و همه چی رو خداخیرش بده شوهرم انجام میده. نه اینکه خودمو لوس کنم یا سوء استفاده کنم نه به خدا واقعا نمیتونم خودشم دیده و میدونه و منو میشناسه که همچین آدمی نیستم. ولی از این وضعیت واقعا خسته شدم  و بدم میاد امیدوارم زودتر خوب بشم

نشی که ای جان درکت می کنم واقعا سختههه  من صورتم داغ میشه شدیدد وای خیلییی بده ولی دست و پاهام ...

عزیییزم.انشالله خدا به هممون کمک کنه.سر بچه اولم که پسر بود فقط سه ماه تهوع داشتم.سر دخترم 4 ماه و نیم. سر سومی الان واقعا داغونترم شدیدتره از بوی بدن همه حتی خودمم بدم می یاد..خیلی سخته

از هفته ششم تا الان به هیچ عنوان  نرفتم تو آشپزخانه چون خیلی حالم بد میشه از بوی همه چی بدم میا ...

دقیقا عین منی.. نه بابا آدم برای چی ادا در بیاره من حالت عادی همش خونم برق میزد ولی الان شوهرم همه کارا رو میکنه.شما بچه چندمته عزیزم؟چیا میتونی بخوری؟

عزیییزم.انشالله خدا به هممون کمک کنه.سر بچه اولم که پسر بود فقط سه ماه تهوع داشتم.سر دخترم 4 ماه و ن ...

انشاءالله خدا کمکمون کنه واقعا  سخته امیدوارم زود حالت خوب بشه عزیزمممم 

دقیقه خیلیییییی برات دعا می کنم زود حالت خوب بشه

سلام عزیزدلمممم آره خیلییی کم شده ولی هر از گاهییی خیلی خیلیییی کم میاد حالا ☺خودت چطوری مهربون بادک ...

پس خداروشکر نگرانت بودم دختر نبودی امروز تو تاپیک ..مرسی عزیزم خوبم ن دکتر نرفتم گذاشتم هفته ی دیگ برم هم سنو هم دکتر⁦♥️⁩ سپردم ب خدا نینیم سالم صالح دنیا بیاد  جز سلامتیش هیچی نمیخوام 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!