2777
2789

قطره شیر افزا بخر از داروخانه بخور

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آبگوشت. دلستر مخصوصا مارکه ایستک. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عسل وسیاه دانه،شیره مخصوصن خیلی زیادمیکنه،زیره سیاه وسفید،رازیانه،ببین همشونم مفیدن واسه دل دردنی نی واگررفلاکس داره واسه رفلاکسش،فسنجان،آبگوشت،یبار ناهارمرغ خوردم شامم آبگوشت وسطم دولیوان شیرموزخوردم شیرم خیلی زیادشده بود،

قطره شیرافزافقط رازیانه هست ؟اگه بهترازرازیانه هست میشه بهم بگی

منم داروخونه گرفتم همون رازیانه بپرس شاید داروی بهتری هم باشه

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

تازه زایمان کردی؟بچه اولته؟ بچه اول برا بعضی ها چون ننافذ سینه باز نیست سخت شیر میاد ازش بعد یکم بگذره عادی میشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

حوله گرم کن بزار رو سینت 

مخصوصا رو اونی که قطره ای میاد

بچتو بزار زیر سینت که بخوره حتی اگه نیاد همون مکیدن باعث افزایش شیر میشه

وقتایی هم که بچه نمیخوره شیر دوش بزار و حوله گرم و یکمم خودت ماساژ بده سینتو

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
تازه زایمان کردی؟بچه اولته؟ بچه اول برا بعضی ها چون ننافذ سینه باز نیست سخت شیر میاد ازش بعد یکم بگذ ...

نه دوم ترخداکمکم کنیدپودرگالاکتومیدخوردم تاثیرنداشت رازیانه دم کرده میخورم تاثیرنداشت

عشقم بچه هام
نه دوم ترخداکمکم کنیدپودرگالاکتومیدخوردم تاثیرنداشت رازیانه دم کرده میخورم تاثیرنداشت

همون حوله گرم که گفتم اتجام بده خیییلی موثره برا من که جواب داد

حوله دااااااغ میذاشتم و سینمو ماساژ میدادم

کلا لباسم کثیف میشد از شیر که میریخت

خیلی موثره

درکنارش تغذیه هم خوب داشته باش