greenlove72 مدیر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 283 عنوان چه بهونه ای بیارم دکتر قبول کنه. | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 30 پست سلام من زایمان اولم طبیعی بود میخام اینیکی رو سزارین کنم برای دکتر چه بهانه ای بیارم تا قبول کنه .هفته ۲۸بنظرتون برم چی بگم . 1399/05/08 | 18:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha_azz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 وای چه ترسناک من فکر میکردم انتخابیه ن بابا تازه اگ ی دکتر پیدا کنه ک قبول کنه سزارینش کنه باید کمش یه ۸ تومن بده زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4456 وای چه ترسناک من فکر میکردم انتخابیه والامن تااونجایی که میدونم الانشم خصوصی پول میگرن هماهنگ میکنن برای سزارین...ولی تودولتی ها این خبرااا نیس حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
greenlove72 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 283 والا حق انتخاب و نداری چجوری بچتو بدنیا بیاری با این قانونای مسخرشون
narges_srp عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4553 ن بابا تازه اگ ی دکتر پیدا کنه ک قبول کنه سزارینش کنه باید کمش یه ۸ تومن بده وای این چیه اخه میگم طبیعی چقدر میگیرن؟؟ عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
12kim عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 10292 والا حق انتخاب و نداری چجوری بچتو بدنیا بیاری با این قانونای مسخرشون چقدر بده😕😕😕 ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥 عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4456 وقتی متخصصت قبول کنه ک سزارین کنه دیگ میری همون بیمارستانی ک دکترت هست خودش میاد سز میکنه البته کم ک ... بله گلم اییناهم اکثرن توبیمارستان های خصوصی که خودشون اونجااا کارمیکنن آشناهاهستن هماهنگ میکنن ... حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
raha_azz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 وای این چیه اخه میگم طبیعی چقدر میگیرن؟؟ تو بیمارستان دولتی یا هیچی نمیگیرن یا یه دویست سیصد میگیرن خصوصی هم بستگی داره یجا ۳.۵ یجا بیشتر زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
hoseina عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1954 پیش دکتری برو که تو بیمارستان خصوصی کار میکنه من ۶ ماه پیش تو بیمارستان خصوصی با ۴۵۰۰۰۰۰هزار تومان سزارین کردم خیلی هم راحت
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4456 طبیعی رایگانه دولتی راستی نیم خصوصی برووو...بهترازدولتی هست...نصف پول خصوصی میگیرن ولی خیلی بهتره ازدولتیه حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
greenlove72 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 283 شهرمون کوچیکه کلا دوتا بیمارستان داره یکی خصوصیم اونیکس هم دولتی
pari۷۴ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 وای این چه قانونیه اخه ایخدااااا اره عزیزم همه ی مشکلات جامعه و مملکتمون حل شده فقط مونده بود این یه مورد که خداروشکر اینم حل شد و همه چی گل و بلبله😐 کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
narges_srp عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4553 اره عزیزم همه ی مشکلات جامعه و مملکتمون حل شده فقط مونده بود این یه مورد که خداروشکر اینم حل شد و هم ... هوف ایشالا همشون بترکن با این یکی چیکار دارن اخه زنا میخان بچه دنیا بیارن اینا قانون میزارن خاک توسرشون عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
pari۷۴ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 هوف ایشالا همشون بترکن با این یکی چیکار دارن اخه زنا میخان بچه دنیا بیارن اینا قانون میزارن خاک توسر ... واقعا ، خودشونو با خارجیا مقایسه میکنن خب بیارین همون امکانات خارجیا رو برای ماهم بزارید تا طبیعی بیاریم کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
narges_srp عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4553 واقعا ، خودشونو با خارجیا مقایسه میکنن خب بیارین همون امکانات خارجیا رو برای ماهم بزارید تا طبیعی بی ... والا بخدا من که هنوز عقدم ولی ترسیدم یکم از همچین،چیزی خبر نداشتم فکر میکردم انتخابیه ولی انشالله همه ی مامانا همشون به راحتی بچه هاشونو بدنیا بیارن عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸