2777
2789

کار میبرن همکار هستن. این خانومش سنش انگار ۳۰اینا میشه نمیدونم. ولی جوونن. احساس بد دارم. شوهرم خیلی پیش اومده حرف این زن کشیده وقت. ی بار گفت زنه برام کار آورد همکار های مرد میان مغازه شایدم زنمه خواهرمه ب شما چه سرک میکشید منظورش همکار های مرد هستن. فکر میکنم این خانم هفته یک بار خودش تنها میره مغازه شوهرم. برای این که من حساس نشم میگه باشوهرش میاد ی بارم شوهرم برام چند تیکه بزرگ طلا خرید. بعدش سر نمیدونم چی دعوا کردیم. وسط دعوا گفت بیچاره خانم فلانی شوهرش براش بعد از چند سال ی دستبد ظریف خریده خوشحاله. احساس میکنم شوهرم از من بد میگه پیش این زن. امروز گفت زن شوهر اومده بودن گفتم دستم خالی زنم پول میخواد مرد گفت زنت بره سرکار درک میکنه قدرت میدونه چرا دستت خالی پشتت نیست. فکر میکنم این حرفم زنه به شوهرم گفته. الکی گفت مرد دوباره دعوا کردیم. گفت تو جای اون زن بودی از خودت در میرفتی چند سال میاد مغازه من تیپ نمیزنه. تو بیرون میری همش تیپ میزنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خودت حساس نشون نده ولی یه مدت برو محل کار شوهرت

اگه می تونی با یکی از خانم های مغازه دار صمیمی بشو و بعد ازش لخواه هر وقت اون خانومه امد مغازه شوهرت یه تماس با تو بگیره و تو بتونی مثلا سر زده بری در مغازه شوهرت و خودی نشون بدی

و شماره خانومه رو هم پیداش کن و باهاش یه صحبتی بکن و از خواب بیدار کن که من حواسم به شوهرم هست و برو برای خودت یه جا دیگه فکر خراب بازی باش

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خیلی مشکوکه اصلا دلیلی نداره شوهرت اینقد از زندگی اونا بفهمه و مقایسه کنه شما و اون خانوم رو حواست ر ...

من به هیج عنوان حق ندارم برم سرکار شوهرم چون محیط خوبی نداره شوهرم دوس نداره. من اصلا اون نمیشناسم. خود شوهرم چند بار حرفش زده. احساس میکنم شوهرم فکر میکنه حق اون زن اون رندگی نیست

اون خانم ناخواسته داره بینتون اختلاف میندازه کار شوهر شماهم درست نیست درباره همسر و زندگیش بااون زن صحبت میکنه

ببخشید ولی بیشتر تقصیر همسر شماست نمیتونید پای همه زنها رو از محل کار شوهرتون ببرید که

ایشون باید مراعات کنه

عزیزم تو که نمیدونی دقیقا چه اتفاقی افتاده. چرا زندگی مردم رو میخوای به هم بریزی؟

شاید شوهرت رفته تو کف زن مردم. اونو اول جمع کن.

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اون خانم ناخواسته داره بینتون اختلاف میندازه کار شوهر شماهم درست نیست درباره همسر و زندگیش بااون زن ...

شوهرم زود باهمه صمیمی میشه چه مرد چه زن. این ی خطر بزرگ بوده همیشه برای من

من به هیج عنوان حق ندارم برم سرکار شوهرم چون محیط خوبی نداره شوهرم دوس نداره. من اصلا اون نمیشناسم. ...

بنظرم زنه از ایناییه که تشنه ی توجه بقیه ن میاد مظلوم نمایی میکنه پیش شوهرت ...

روی شوهرت و زندگیت اثر بدی میزارع