2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم دکتر قبول کنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 30 پست
وای چه ترسناک من فکر میکردم انتخابیه 

ن بابا تازه اگ ی دکتر پیدا کنه ک قبول کنه سزارینش کنه باید کمش یه ۸ تومن بده

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
وای چه ترسناک من فکر میکردم انتخابیه 

والامن تااونجایی که میدونم الانشم خصوصی پول میگرن هماهنگ میکنن برای سزارین...ولی تودولتی ها این خبرااا نیس

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا تازه اگ ی دکتر پیدا کنه ک قبول کنه سزارینش کنه باید کمش یه ۸ تومن بده

وای این چیه اخه میگم طبیعی چقدر میگیرن؟؟

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
والا حق انتخاب و نداری چجوری بچتو بدنیا بیاری  با این قانونای مسخرشون

چقدر بده😕😕😕

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
وقتی متخصصت قبول کنه ک سزارین کنه دیگ میری همون بیمارستانی ک دکترت هست خودش میاد سز میکنه البته کم ک ...

بله گلم اییناهم اکثرن توبیمارستان های خصوصی که خودشون اونجااا کارمیکنن آشناهاهستن هماهنگ میکنن ...

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
وای این چیه اخه میگم طبیعی چقدر میگیرن؟؟

تو بیمارستان دولتی یا هیچی نمیگیرن یا یه دویست سیصد میگیرن خصوصی هم بستگی داره یجا ۳.۵ یجا بیشتر

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
طبیعی رایگانه دولتی

راستی نیم خصوصی برووو...بهترازدولتی هست...نصف پول خصوصی میگیرن ولی خیلی بهتره ازدولتیه

وای این چه قانونیه اخه ایخدااااا

اره عزیزم همه ی مشکلات جامعه و مملکتمون حل شده فقط مونده بود این یه مورد که خداروشکر اینم حل شد و همه چی گل و بلبله😐

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اره عزیزم همه ی مشکلات جامعه و مملکتمون حل شده فقط مونده بود این یه مورد که خداروشکر اینم حل شد و هم ...

هوف ایشالا همشون بترکن با این یکی چیکار دارن اخه زنا میخان بچه دنیا بیارن اینا قانون میزارن خاک توسرشون

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
هوف ایشالا همشون بترکن با این یکی چیکار دارن اخه زنا میخان بچه دنیا بیارن اینا قانون میزارن خاک توسر ...

واقعا ، خودشونو با خارجیا مقایسه میکنن خب بیارین همون امکانات خارجیا رو برای ماهم بزارید تا طبیعی بیاریم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
واقعا ، خودشونو با خارجیا مقایسه میکنن خب بیارین همون امکانات خارجیا رو برای ماهم بزارید تا طبیعی بی ...

والا بخدا من که هنوز عقدم ولی ترسیدم یکم از همچین،چیزی خبر نداشتم فکر میکردم انتخابیه ولی انشالله همه ی مامانا همشون به راحتی بچه هاشونو بدنیا بیارن