2777
2789

برا خانوما زیاد مناسب نیست کسی دنبال نسخه پیچ خانوم نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا الان خانوما تو داروخانه کار میکنن با حقوق کم

معمولا کارمند آرایشی هستن اون خوبه دوره هاشم هست

همسر من خیلی ساله داروخانه کار میکنه اون میگه کسی نسخه پیچ‌خانوم نمیخاد البته تهران اینطوره شهرستان ها رو نمیدونم

ولی کارمند آرایشی همه جا اکثرا خانوم هستن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
عزیزم محیط داروخونه به شدت بده. از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ بهداشتی. حداقل دستیار دندونپزشکی بهتره.

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

اکثرا دنبال خانومان. چون حقوقشون کمه و امکان همه جور سواستفاده آیی هست.

دور و بر ما که اینطور نبوده

عزیزم محیط داروخونه به شدت بده. از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ بهداشتی. حداقل دستیار دندونپزشکی بهتره.

اتفاقا از نطر بهداشتی که دندانپزشکی نسبت به داروخانه فاجعه هست حتی ان نوقع که کرونا نبود دندانپزشکی با خون و  ایدز و هپاتیت سر و کار داشت و مسیولیت شستن و استریل و اتوکلاو با دستیار هست که خیلی مسیولیت سنگینی هست از نطر اخلاقی خب کسی نباید تو داروخانه حتی از یه شامپو ده هزاری تبلیغ کنه چون اگه بد بود ان طرف که پول داده راضی نیست دیگه چه برسه به کرم های سیصد هزار ...ولی میشه نسخه پیچید یا نسخه های انلاین را وارد سیستم کرد  

اتفاقا از نطر بهداشتی که دندانپزشکی نسبت به داروخانه فاجعه هست حتی ان نوقع که کرونا نبود دندانپزشکی ...

من شوهرم داروسازه.

در کل چندتا نکته از حرفاش متوجه شدم.

اینکه محیط داروخونه برای خانمها مناسب نیست.

دوم اینکه به زحمتش نمی ارزه. 

حتی برای دکترش. چه برسه نسخه پیچ و غیره.

اخلاقی یعنی چطور?از,دندون خوشم نمیاد

یعنی بیشتر افرادی که برای داروخونه مزاحمت ایجاد میکنن معتادان عزیز هستن. و اگر بهشون دارو نرسه هر کاری بدی میکنن. بیمارایی هستن که رو دارو وسواس دارن و میان میگن داروتون خوب نبوده و کلی دردسر درست میکنم. بعضیا داروشون رو پس میارن.  و اگر داروی اشتباه داده بشه پزشک به هیچ عنوان مسیولیت قبول نمیکنه. 

از لحاظ اخلاقی هم نگم بهتره. 

بعضیا جبهه میگیرن.