ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم محیط داروخونه به شدت بده. از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ بهداشتی. حداقل دستیار دندونپزشکی بهتره.
اتفاقا از نطر بهداشتی که دندانپزشکی نسبت به داروخانه فاجعه هست حتی ان نوقع که کرونا نبود دندانپزشکی با خون و ایدز و هپاتیت سر و کار داشت و مسیولیت شستن و استریل و اتوکلاو با دستیار هست که خیلی مسیولیت سنگینی هست از نطر اخلاقی خب کسی نباید تو داروخانه حتی از یه شامپو ده هزاری تبلیغ کنه چون اگه بد بود ان طرف که پول داده راضی نیست دیگه چه برسه به کرم های سیصد هزار ...ولی میشه نسخه پیچید یا نسخه های انلاین را وارد سیستم کرد
یعنی بیشتر افرادی که برای داروخونه مزاحمت ایجاد میکنن معتادان عزیز هستن. و اگر بهشون دارو نرسه هر کاری بدی میکنن. بیمارایی هستن که رو دارو وسواس دارن و میان میگن داروتون خوب نبوده و کلی دردسر درست میکنم. بعضیا داروشون رو پس میارن. و اگر داروی اشتباه داده بشه پزشک به هیچ عنوان مسیولیت قبول نمیکنه.