2777
2789
من شوهرم داروسازه. در کل چندتا نکته از حرفاش متوجه شدم. اینکه محیط داروخونه برای خانمها مناسب نیست ...

ببخشید برای بقیه شاید صرفه اقتصادی نداشته باشه ولی برای خود دکتر داروساز الان سه چهار تا دوستام تو شهر کوچک داروخانه دارن میگن روزی پنج میلیون فروش داریم و دو الی سه میلیونش سود هست دیگه تهران که ارایشی ها بیشتر فروش داره . ببخشید ولی خواهرانه میگم لطفا خودتون و شوهرتون ناشکری نکنید الان یه داروساز حداقل در ماه صد میلیون فقط سود داره نمیدونم چرا شما میگید به زحمتش نمی ارزه .خیلی دکترا هم اصلا نمیان پشت پیش خوان و نسخه را تحویل بیمار بدن و توضیح بدن در صورتیکه از نظر قانونی و شرعی وظیفه پزشک دارو ساز هست که به بیمار دارو را تحویل بده.موفق باشید

اتفاقا از نطر بهداشتی که دندانپزشکی نسبت به داروخانه فاجعه هست حتی ان نوقع که کرونا نبود دندانپزشکی ...

انواع بیماری های واگیردار تو داروخونه بیشتره. من تعداد مراجعین داروخونه بیشتر از دندانپزشکی هست. تو ایام کرونا مشخصا دندانپزشکی باید کمتر فعالیت میکرد. ولی آیا میشه داروخونه رو تعطیل کرد؟؟؟؟

اصلا قابل مقایسه است بنظر شما؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم داروسازه. در کل چندتا نکته از حرفاش متوجه شدم. اینکه محیط داروخونه برای خانمها مناسب نیست ...

اتفاقا اوضاع داروخونه ها خیلی خوبه مخصوصا تو این دوران کرونا...از چی مینالین؟محیط داروخونه مگه چه مشکلی داره؟

ببخشید برای بقیه شاید صرفه اقتصادی نداشته باشه ولی برای خود دکتر داروساز الان سه چهار تا دوستام تو ش ...

عزیز دلم. ما داروخونه نداریم. همسرم مسیول فنی هست و برای شخص دیگه آیی کار می‌کنه.

این فروشی که میفرمایید که چقدرش سود هست و غیره برای همه جا اینطور نیست. و اینکه میفرمایید سودش خوبه  در صورتی سودش خوبه که بیمه پولش رو به موقع بده ولی بیمه ها بسیار بد قولن و ماهها پول رو نمیدن.

این درآمد صد میلیون ماهانه داروخونه رو هم که فرمودید من حدودا ۵۰ تا داروساز میشناسم که داروخونه دارن و هیچ کدوم این درآمد رو ندارن. 

چرا اسطوره سازی میکنید؟؟

یعنی بیشتر افرادی که برای داروخونه مزاحمت ایجاد میکنن معتادان عزیز هستن. و اگر بهشون دارو نرسه هر کا ...

از لحاظ اخلاقی بخاطر روابط اگر میگین که رابطه های کثیف همه جا هست...آدم بی اخلاق کار خودشو هرجایی که باشه انجام میده ..حتی تو محیطای فرهنگی

اتفاقا اوضاع داروخونه ها خیلی خوبه مخصوصا تو این دوران کرونا...از چی مینالین؟محیط داروخونه مگه چه مش ...

بسیاری از پرسنل داروخونه ها تو کرونا درگیر شدن. 

غیر از ایام کرونا هم خیلی داروخونه دردسر داره.

بیمه ها پول رو به موقع پرداخت نمیکنن. تو همون ایام کرونا هم خیلی از اقلام بهداشتی دست باندهای خاصی بود که نمیذاشتن بقیه سود کنن‌

انواع بیماری های واگیردار تو داروخونه بیشتره. من تعداد مراجعین داروخونه بیشتر از دندانپزشکی هست. تو ...

بقیه بیماری های واگیر دار که به راحتی منتقل نمیشه فقط کرونا هست که برای داروخانه ها خطرناکه وگرنه مثلا قارچ پوستی یا زگیل که خبلی خطری نداره تازه اینا وقتی میرن دندانپزشکی خیلی خطرناکترن چون به دکتر مجبورن خیلی نزدیک بشن . ولی فقط از جهت اینکه میگید تعداد مراجعین داروخانه بیشتره بله حرفتون درسته ولی به صورت کلی خطر دنداپزشکی خیلی خیلی خیلی بیشتر از داروخانه هست از همسرتون یا هر دکتری خواستید بپرسید حرف من را تایید میکنن در دندانپزشکی احتمال فرو رفتن شی نوک تیز  آلوده و خونی به داخل دست دنداپزشک یا دستیار خیلی زیاده

عزیز دلم. ما داروخونه نداریم. همسرم مسیول فنی هست و برای شخص دیگه آیی کار می‌کنه. این فروشی که میفر ...

انشاالله همسر شما هم داروخانه میزنن در کل میگم با این تورم و با این حقوقهای کم و این همه جوان تحصیلکرده ، قشر دارویاز حالا چه مسیول فنی باشن چه خودشان داروخانه داشته باشن به حق شون رسیدن و درامد خیلی خوبی دارن نسبت به خیلی های دیگه که نخبه هستن و مهندسی شریف خوندن و الان مثلا استخدام یه شرکت هست و پنج میلیون حقوق دارن . من عزیزم میتونم صد تا داروخانه دار  با اسم و فامیل بگم که خودشون اعتراف میکنن ماهی صد میلیون سود خالصشون هست و چون قبلا در مرکز درمانی کار میکردم در جریان پرداختهای معوقه بیمه هستم که حتی یکسال هم طول میکسه ولی با تمام این تفاسیر بازم درامد خیلی خوبی دارن همه هم میگن همه هم میدونن انشاالله همسر شما وقتی مستقل شدن و داروخانه از خودشون شد شما هم حرف من را باور میکنید و البته که فقط سی الی ۴۰ درصد مراحعین داروخانه بیمه دارن و اکثر سود داروخانه از فروش نسخه های ازاد و ارایشی و بهداشتی و مکمل های تقویتی خارجی هست

انشاالله همسر شما هم داروخانه میزنن در کل میگم با این تورم و با این حقوقهای کم و این همه جوان تحصیلک ...

چه خوب که گفتی یکم امیدوار شدم. کاش ما هم مستقل بشیم. 

اتفاقا من یکی از همون تحصیل کرده هام که به حقم نرسیدم.

چه خوب که گفتی یکم امیدوار شدم. کاش ما هم مستقل بشیم.  اتفاقا من یکی از همون تحصیل کرده هام که ...

اینم بگم که ما الان تو یه شهر کوچیک و به نسبت فقیر زندگی میکنیم بهترین داروخونه اینجا نهایتا ماهی ۴۰ ۵۰ سود داره که اونم بین دوتا شریک تقسیم میشه.

چه خوب که گفتی یکم امیدوار شدم. کاش ما هم مستقل بشیم.  اتفاقا من یکی از همون تحصیل کرده هام که ...

انشاالله به زودی مستقل بشید و به تمام ارزوهاتون برسید . خواهر خودمم ارشد از دانشگاه شهید بهشتی تهران داره ولی متاسفانه با حقوق یه میلیون و غیر مرتبط با رشته اش مشغول به کار هست

2790
2778
2791
2779
2792