خانوما شماها هم همسراتون هر چی بیشتر میگذره به مادرش بیشتر وابسته تر میشه واحترام میذاره.شوهر من الانا روز به روز وابسته تر داره میشه اوایل ازدواج به اصرار من میرفتیم خونشون.اما الان یک شب درمیون با پسرم باید بره دست بوس .وای وقتی میاد خونمون فرش میشه میره زیر پاش.من تا الان به روی شوهرم نیاوردم ولی خیلی حرص میخورم .چون این محبت فقط برای مادر وخونواده خودشه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هر پنجشنبه به اجبار شوهرم میریم خونه مادرشوهرم. در حالیکه مادرشوهرم سالی 4 یا 5 بار میاد خونه ما. ...
ببین کافیه زنگ بزنه من دستم بند باشه وپسرم باهاش حرف بزنه نمیدکنی چه کار میکنه.چرا جواب مامانمو ندادی چرا....بعد بعضی ها میگن به مادرش که احترام بزاره یعنی توخیالت باید راحت باشه چون به تو هم احترام میراره
نه ببین وضع پدر شوهرم عالیه .ببین۱۵سال پیش ازدواج کرد .مادر شوهرم فقط یه خونه به نامش بود حتی طلاق هم نمیگیره جمع میکنه وبا بچه ها از اونجا میره وخونه ومیفروشه ومیره یه جای دیگه با بچه ها زندگی میکنه .بچه ها هم اصلا سمت پدرشون نرفتند