2777
2789
عنوان

همسراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست
چرا برا شوهرت میشه چرا برا تو نمیشه؟

ببین شوهرمن الانا این طوری شده میگه اشتباه کردم اوایل کمتر احترام میزاشتم به مامانم .میگه هرچی هست ونیست مادرمه‌.اصلا مادر فقط مادر منه .فداکار زحمتکش دلسوز .بخدا بت شده براش

🙊🙊🙊🙈🙈👀
ببین بخدا برادرای من سمت خونواده زنشونن .برعکس شوهر من حالا شوهر خواهر شوهرم میمیره برای مادر شوهرم ...

سوره مزمل و حشر رو بخونید به آب توی کتری با سماور یا آب توی یخچال فوت کنید وهمگی بخورید

هم محبت میاره،هم جاذب انرژی مثبته

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نمیدونم چرا نمیفهمه چی میگم  منم شخصیت دارم برا خودم

خاک تو سر بچه ننه شون بی لیاقت ها

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
ببین شوهرمن الانا این طوری شده میگه اشتباه کردم اوایل کمتر احترام میزاشتم به مامانم .میگه هرچی هست و ...

منم امروز همینو میگفتم ب مادرم

گفتم شوهر من الکی نماز میخونه.خدای اون مادرشه و تمااااام

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
ما هر پنجشنبه به اجبار شوهرم میریم خونه مادرشوهرم. در حالیکه مادرشوهرم سالی 4 یا 5 بار میاد خونه ما. ...

ببین کافیه زنگ بزنه من دستم بند باشه وپسرم باهاش حرف بزنه نمیدکنی چه کار میکنه.چرا جواب مامانمو ندادی چرا....بعد بعضی ها میگن به مادرش که احترام بزاره یعنی توخیالت باید راحت باشه چون به تو هم احترام میراره

🙊🙊🙊🙈🙈👀
خاک تو سر بچه ننه شون بی لیاقت ها

خااااک

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
ببین کافیه زنگ بزنه من دستم بند باشه وپسرم باهاش حرف بزنه نمیدکنی چه کار میکنه.چرا جواب مامانمو نداد ...

شاید مادرشوهرت پشت پیش شوهرت حرف میزنه اون تحریک میکنه پیشش الکی از مادرش تعریف کن تا باور کنه بعد قصیه مشخص میشه مثل روز

شوهر نداره نه.وضع مالیشم بد نیست یعنی شوهرم و خواهر شوهرم ساپورتش میکنند حسابی

بخدا مشکل ندارم در حد خرجشو بهش بده نه که در حد دندون پزشکی و‌.....مشکل من محبت بیش از حدشه 

🙊🙊🙊🙈🙈👀
بخدا مشکل ندارم در حد خرجشو بهش بده نه که در حد دندون پزشکی و‌.....مشکل من محبت بیش از حدشه 

به خودم میگم ببین پس بلده محبت کنه .برای من خار داره نمیتونه محبت کنه

🙊🙊🙊🙈🙈👀
ما هر پنجشنبه به اجبار شوهرم میریم خونه مادرشوهرم. در حالیکه مادرشوهرم سالی 4 یا 5 بار میاد خونه ما. ...

حوصله داریا همون بهتر کم بیاین چه اصراریه خوشش نمیاد نیادتو احترامش نگه دار

شاید مادرشوهرت پشت پیش شوهرت حرف میزنه اون تحریک میکنه پیشش الکی از مادرش تعریف کن تا باور کنه بعد ق ...

ببین از چیش تعریف کنم .از طعنه زدناش از اینکه میگه زن فلانی زن بوده که فلانی خونه خریده .

🙊🙊🙊🙈🙈👀
مگه پدرشوهرت فوت شده یا فقیره

نه ببین وضع پدر شوهرم عالیه .ببین۱۵سال پیش ازدواج کرد .مادر شوهرم فقط یه خونه به نامش بود حتی طلاق هم نمیگیره جمع میکنه وبا بچه ها از اونجا میره وخونه ومیفروشه ومیره یه جای دیگه با بچه ها زندگی میکنه ‌.بچه ها هم اصلا سمت پدرشون نرفتند 

🙊🙊🙊🙈🙈👀