2777
2789
عنوان

همسراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست
ببین میگم این جمعه مثلا جایی بریم میگه نه جمعه برای خوابه .ولی کافیه مادرش بگه تمومه 

من که شوهر ندارم زغوغای جهان فارغم. ولی به نظرم مردا فقط روی زن و بچشونو زمین میندازن. بابای من بگیم بریم فلان جا گرمه دیره زوده تعطیله. دوستاش زنگ بزن راه دو ساعتم باشه پرواز می کنه. کلا مردا یجورین. یجور عجیب

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ببین همون طور که به خونواده خودش جان نثاری میکنه توهم دوست داری احترام به خونواده تو هم بزاره درسته

صد در صد

شوهر من همونقد ک واسه مامانش احترام قائله شاید بیشترشو ب مامان و خانواده من میذاره

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مرد ایرانی مفهوم ازدواج و زندگی مشترک و رابطه با همسر و رابطه با پدرمادر بعد از ازدواج رو نمیفه ...

همه مردا اینطور نیستن مرد دیدم کل زندگیشو داده به زن بچش خدا نکنه خانواده چیزی به زن و بچش بگن دیگه هیچی

یعنی یه مدلی ازش متنفرم که هیچکس این حسو نداشته میگم زنگ بزن مامانتو برا فردا دعوت کن میگه خودت زنگ ...

وای دختر تو منی یا من توام

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
ببین بخدا اصلا نمیگم چرا انقدر  مامانی هستی. روش نمیارم ولی خیلی حرصمو در میارن .

منم همسرم همینه، داداشاشم همینن

اما خودمو تا میتونم به بی خیالی میزنم

من هفته پیش متوجه شدم باردارم،گیر داده بود اول باید مادر من بفهمه.

یعنی تااین حد...

ولی من همیشه کار خودمو میکنم😁😂

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
وای دختر تو منی یا من توام

بخدا نمیدونم چرا نمیفهمه چی میگم 

منم شخصیت دارم برا خودم 

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
یعنی یه مدلی ازش متنفرم که هیچکس این حسو نداشته میگم زنگ بزن مامانتو برا فردا دعوت کن میگه خودت زنگ ...

ببین الهی دورت بگردم دقیقا خودمی.مادر خودش زنگ میزنه به شوهرم میگه بیایید اینجا .به من نمیگه اما ما باید اونارو دعوت کنیم ببین پسراشون چقدر به فکر کلاس مادرشونن.

🙊🙊🙊🙈🙈👀
ببین الهی دورت بگردم دقیقا خودمی.مادر خودش زنگ میزنه به شوهرم میگه بیایید اینجا .به من نمیگه اما ما ...

خدا نکنه عزیزم 

حرف خیلی سادس مامانت ب تو میگه توام ب مامانت بگو 

ولی راضی ان دعوا بشه 

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

دم همچین پسری گرم که هوای مادرشوداره،، البته اگه بی احترامی به خانواده شمانکنه

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
منم همسرم همینه، داداشاشم همینن اما خودمو تا میتونم به بی خیالی میزنم من هفته پیش متوجه شدم باردار ...

ببین بخدا برادرای من سمت خونواده زنشونن .برعکس شوهر من حالا شوهر خواهر شوهرم میمیره برای مادر شوهرم وای اونم تا دامادو پسرشو میبینه مظلوم نمایی شروع میشه مریض میشه .پاهاش درد میگیره 

🙊🙊🙊🙈🙈👀
چیکار کردی به منم یاد بده😐

هیچی خودمم موندم😂

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔