2777
2789
عنوان

همسراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست
تازمانی که یه مرد به مادرش احترام بذاره بدون شک به همسرش هم بیشتر احترام می‌ذاره

ببین نگو این حرفو .ما ابمون فشارش خیلی کمه رفتیم یک ملییون وپانصد دادیم پومپ خریدیم خونه مادرشم اب فشار نداره دیشب به خواهرش میگفت بیشترشو من میدم یه کمشم تو بده برای مامان پمپ بخریم .من دارم میرم دندون پزشکی میگه این دفعه مامانمم باهات بیاد تا دندوناشو درست کنه گناه داره

🙊🙊🙊🙈🙈👀
اصلا اینطور نیست شوهر من کافیه بگم چرا مامانت فلان کارو کرد بخاطر اینکه بگه هوای مامانشو داره هرچی ل ...

کپ شوهر آشغال من

اه حال بهم زن چندش پلشت😒

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا مرد ایرانی مفهوم ازدواج و زندگی مشترک و رابطه با همسر و رابطه با پدرمادر بعد از ازدواج رو نمیفهنه

مردک زن گرفته سه تا بچه داره  هنوز وابسته به مادر شه اینو هیچ روانشناسی تایید نمیکنه

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
مردا اینجورین. تا مجردن سال به سال مادر و فامیلو نمیبینن اصلا حساب نمی کنن. بعد ازدواج کلا خونه ی ما ...

فکر کنم برعکس اونی که اولش خیلی مامانیه کم کم میاد سمت زن و بچه ولی اونی که مامانی نیس زن میگیره میره سمت مامان

اصلا اینطور نیست شوهر من کافیه بگم چرا مامانت فلان کارو کرد بخاطر اینکه بگه هوای مامانشو داره هرچی ل ...

گله ی مادرشوهرو اصلا نکنید پیشش،من اوایل ازدواج خیلی حساس بودم و اگر حرفی هم میزدن، میومدم به همسرم میگفتم، الان یه ساله راهمو عوض کردم انققققققدر آرامش دارم که خدا میدونه،الحمدلله

دیگه گله شو نمیکنم،اگرم حرفی بزنن همون موقع باشوخی جواب میدم.

کلا الان دقت میکنم میبینم چیزی که نمیگم خیلی زندگیمون بهتره الحمدلله

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
ببین نگو این حرفو .ما ابمون فشارش خیلی کمه رفتیم یک ملییون وپانصد دادیم پومپ خریدیم خونه مادرشم اب ف ...

شوهر نداره مادر شوهرت؟ وضعیت مالیشون چطوره؟

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
مردا اینجورین. تا مجردن سال به سال مادر و فامیلو نمیبینن اصلا حساب نمی کنن. بعد ازدواج کلا خونه ی ما ...

ببین میگم این جمعه مثلا جایی بریم میگه نه جمعه برای خوابه .ولی کافیه مادرش بگه تمومه 

🙊🙊🙊🙈🙈👀
بخدا برعکسه

والا من هرچی مرد دوروبرم میبینم همینن

داییای خودمو میگم اصلا،یکیشون خیلی به عزیز جونم گیر میده اذیتش می‌کنه،از اونور هم خانومشو اذیت میکنه هی 

ولی دایی کوچیکم عزیزجونمو رو چشماش میذاره، و دقیقا همون رفتارو با خانومش داره

همبنطور عموهام و ...

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
کپ شوهر آشغال من اه حال بهم زن چندش پلشت😒

یعنی یه مدلی ازش متنفرم که هیچکس این حسو نداشته

میگم زنگ بزن مامانتو برا فردا دعوت کن میگه خودت زنگ بزن گفتم مامانت منکه زنگ میزنم هی اهم اوهوم میکنه ناز میکنه تو زنگ بزنی دیگه این حرفارو نداره بعدشم مامانت هروقت مارو دعوت میکنه زنگ میزنه ب تو.توام زنگ بزن مامانتو دعوت کن هرررررررررچی از دهنش دراومد و لیاقت ننش بود ب من گفت

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
گله ی مادرشوهرو اصلا نکنید پیشش،من اوایل ازدواج خیلی حساس بودم و اگر حرفی هم میزدن، میومدم به همسرم ...

بحث گله نیست عزیزم بالا نوشتم چی شده

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
گله ی مادرشوهرو اصلا نکنید پیشش،من اوایل ازدواج خیلی حساس بودم و اگر حرفی هم میزدن، میومدم به همسرم ...

ببین بخدا اصلا نمیگم چرا انقدر  مامانی هستی. روش نمیارم ولی خیلی حرصمو در میارن .

🙊🙊🙊🙈🙈👀