2777
2789
عنوان

همسراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست
ببین از چیش تعریف کنم .از طعنه زدناش از اینکه میگه زن فلانی زن بوده که فلانی خونه خریده .

ولش کن بزار حرف بزنه ....با این زنا نباید یکی بدو کرد زنای سن بالا هیچی از ابرو نمیدونن ....چرا واقعا دخترای مردم اذیت میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر نداره نه.وضع مالیشم بد نیست یعنی شوهرم و خواهر شوهرم ساپورتش میکنند حسابی

همون دیگه به خاطر اینکه شوهر نداره اینکار میکنه اون مسئله اش پول نیست مسئله اش محبتِ....به نظرم فک میکنه دوست نداری پسرش بهش محبت کنه حتما جایی شنیده یا دیده خوشت نمیاد....کلا شوهر شما تکیه گاه خودش در نظر گرفته

همون دیگه به خاطر اینکه شوهر نداره اینکار میکنه اون مسئله اش پول نیست مسئله اش محبتِ....به نظرم فک م ...

بخدا اصلا به کسی نگفتم که دوست ندارم حتی به شوهرمم نمیگم شاید از چهرم فهمیده باشه 

🙊🙊🙊🙈🙈👀
همون دیگه به خاطر اینکه شوهر نداره اینکار میکنه اون مسئله اش پول نیست مسئله اش محبتِ....به نظرم فک م ...

ببین شوهرم من اوایل به اصرار من میرفت خونه مادرش الان نمیدونی چی کار میکنه براش دیشب مادر شوهرم گفت اخر هفته یه ۲۰روزی میره خونه مادر وپدرش اونا تو کاشانن اگه بدونی شوهرم چی کار کرد نه نرو چرا میری ۲۰روز زیاده .حالا نرو محرم برو .انگار شیر خورست

🙊🙊🙊🙈🙈👀
بخدا اصلا به کسی نگفتم که دوست ندارم حتی به شوهرمم نمیگم شاید از چهرم فهمیده باشه 

اره دیگه مگه زن با اون سن بی عقله .....قیافه ادم ها ببشتر از عملشون نشون میده .....به نظرم به شوهرت بگو هر هدیه میخره بزار تو بهش بدی تا اون فکرای بد از ذهنش پاک بشه اصولا پیر زنا یا پیر مردا مثل بچه ها هستن نیازمند توجه و محبت ان چه برسه به مادرشوهر شما الان بیوه هستش اون زمان خودش خانومی برا خودش میکرده....

ببین شوهرم من اوایل به اصرار من میرفت خونه مادرش الان نمیدونی چی کار میکنه براش دیشب مادر شوهرم گفت ...

بزار مادرشوهرت هر کار میخواد بکنه شوهرت هم اصراری میکنه بکنه تو حرف نزن ...حساسیت نشون نده یا از همون اول اشتباه کردی گفتی برو خونه مامانت که الان وابسته اش شده منظور اوایل ازدواجه .....نباید اینکار میکردی اشتباه از تو بوده....الکی دل نسوز برای کسی حواست باشه به حقوق خودت ضربه وارد بشه...منم مثه تو هستم پدرشوهرم فوت شده ولی میدونم خودش تو سن خودش عاشقی کرده الان واقعا نیازی نداره شوهرم صبح تا شب پیشش باشه تازه دخترش همیشه پیششه....البته شوهرم زیاد به مادرش وابسته نیس...چون مادرشوهرزیاد خونه نبوذ مخصوصا پسراش تنها میذاشت به سفر میرفت فکر بچه ها نبود میرفت خونه دامادش یه استان دیگه....حتما مادرشوهرت برای بچه هاش واقعا مادری کرده به نظرم دلیلش اینه که شوهرت وابسته اشه

بزار مادرشوهرت هر کار میخواد بکنه شوهرت هم اصراری میکنه بکنه تو حرف نزن ...حساسیت نشون نده یا از همو ...

دردم از این چه الان بعد ۷سال زندگیمون وابسته مادرش شد .یخچال چه مارکی بخرم خوبه مامان.مامان بنظرت مسکن ملی ثبت نام کنم ؟مامان‌.........‌‌‌.......

🙊🙊🙊🙈🙈👀
اره دیگه مگه زن با اون سن بی عقله .....قیافه ادم ها ببشتر از عملشون نشون میده .....به نظرم به شوهرت ...

روز مادر کفش خریدیم با هم رفتیم شوهرم حودش داد بخدا از پسرم تشکر کن از من اصلا نکرد اصلا نگام نکرد

🙊🙊🙊🙈🙈👀
ببین شوهرم من اوایل به اصرار من میرفت خونه مادرش الان نمیدونی چی کار میکنه براش دیشب مادر شوهرم گفت ...

بنظر من تقصیر خودته. از بس به اصرار بردیش خونه مادرش. دیگه به مادرش عادت کرده