2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا الان توی رشت همه میرن پیش دکتر سمیرا شیاری ، عضو انجمن زنان و زایمان ، نازایی و زیبایی اروپاست ، مطبش توی خیابون نواب هست ، روبروی رادیولوژی دکتر سمنانی ، ساختمان صابر ،اگر بری مطبش ببینی دیگه پیش هیچ دکتر زنانی توی رشت نمیری ، توی مطبش مدرن ترین تجهیزات معاینه روز دنیاست ، خودش معاینه ت میکنه ، به ماما اجازه معاینه نمیده ، حداقل بیست دقیقه تا نیم ساعت برات بیمار وقت میذاره ، برای سزارین در حال حاضر در رشت بهترین گزینه است برای خانم هایی که زیبایی بدنش ون براشون مهمه ، من اسفند ماه پیشش سزارین توی بیمارستان فامیلی شدم ، اصلا خط بخیه ام معلوم نیست اینقدر وسواس و دقیق هست کارش ، خواهرم هم زایده پوستی براش پیش اومده بود و عفونت پنیری شکل توی واژن داشت ، چون استخر زیاد میره ، پیش دکتر های زیادی توی رشت رفت از آرزو ترابی گرفته تا فکور و عبدالهیان درمان نشد ، آخر سر رفت پیش دکتر سمیرا شیاری درمان شد ، کارش محشره ، معجزه میکنه ، تنبلی تخمدان هم داشت البته خواهرم اونم با دارو درمان کرد ، همکارم هم خانمش نارسایی دهانه رحم داشت دائما سقط میکرد رفت پیش دکتر شیاری براش دهانه رحمش و عمل سرکلاژ انجام داد ، بچه دار شد ، خیلی دکتری هست که تشخیصش عالیه

والا الان توی رشت همه میرن پیش دکتر سمیرا شیاری ، عضو انجمن زنان و زایمان ، نازایی و زیبایی اروپاست ...

عزیزم ایشون رژیم جنسیت هم میدن

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

دکتر عالی متخصص عالی حرفه ای و پیشرفته دکتر فاطمه علیزاده رشت هستن من پیششون عمل چسبندگی رحم انجام دادم بچه دار نمیشدم و دلیلشو فهمیدن و گفتن که چسبندگی رحم پیدا کردم و رحم منو عمل کردن و الان 2 ساله بچه دارم  ممنونم ازشون ادرسشون رشت پل بوسار خیابان بوسار محبی بعد از آزمایشگاه ساختمان پزشکان دانش