2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای مقوی مثل ماهیچه و سیب زمینی و برنج بده بهش.بادوم زیاد بده بهش

.با بازی و ادا بهش غذا بده.لم هر بچه ای فرق داره باید کشفش کنی

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
غذاهای مقوی مثل ماهیچه و سیب زمینی و برنج بده بهش.بادوم زیاد بده بهش .با بازی و ادا بهش غذا بده.لم ...

بادم حسایست داره جوش میزنه ماهیچه آبش را تو سوپ میدم  ولی تازگیا سوپ و سیب زمینی هم نمیخوره کلا اعتصاب غذا فقط سرلاک اونم گشنه گشنه باشه 

چقدره وزن و قدش وزن تولد و وزن 6 ماهگیش رو هم بگو؟

وزنش 2400 بود 40 هفته دنیا اومد 6 ماهگی 6700 بود ولی الان شاید 7 و نیم باشه شایدم 7 کیلو بخاظر کرونا نبردم بهداشت قدشم 67 باشه

[QUOTE=148150075]وزنش 2400 بود 40 هفته دنیا اومد 6 ماهگی 6700 بود ولی الان شاید 7 و نیم باشه شایدم 7 کیلو بخاظر کرونا ...[/QUOT

اشتباه نمیکنه یعنی از 6 ماهگی فقط 700 گرم اضافه کرده؟ اگه اینجوری باشه باید دکتر ببریش

**اللهم عجل لولیک الفرج**

من هروز به بچم

برنج.سیب رمینی.دال عدس.روغن.عصاره پای مرغ.سینه مرغ.۱۰ تا بادام.۷ تا پسته اینارو میکس میکنم سه وعده بهش میدم.دخترم تپله

یه روز سینه مرغ میدم یه روز گوشت گوسفند و آب قلم

من هروز به بچم برنج.سیب رمینی.دال عدس.روغن.عصاره پای مرغ.سینه مرغ.۱۰ تا بادام.۷ تا پسته اینارو میکس ...

بچه منم گوشت که اصلا ندادم میدادم معدش حساس بود گریه میکرد آب گوشت و مرغ فقط میدم خودش را نمیدم اصلا. کره میخوره اونم تازگیامیدم حالت تهوع دست میده و اوق میزنه هر چی خورده ببخشید بالا میاره. پای مرغم عضارش را میدادم تو سوپ دیگه سوپ نمیخوره. راستی میشه پسته بدیم بهش میگن زیریکشال مغزیجات ندید حساسیت میاره بچه منم به بادام که حساسیت داره. شیر بیرون چی میدید؟؟؟؟؟؟؟