نه پسته بعد ۹ ماه میشه. گردو و فندق بالای یکسال یچه طفلک هیچی نمیخوره که😖😖 نه من شیرخشک میدم کل ...
بچه منم شیرخشک دو ماه خورد دیگه نخورد شیرخودمم مثل آب فقط اون میخوره خودمم اهل گوشت و میوه و چیزهای مقوی نیستم متاسفانه گفتم این به غذا میفته میخوره اینم از شانس من ب غذاست . از 5 ماهگی غذا را شروع کردیم معدش حساس بود گدرمنو در اورد تازگیا یکم معدش بهتر شده هر چیزی را قبول نمیکرد و جیغ میزد و ناله میکرد و رو اعصاب بود الانم که خوب شده غذانمیخوره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیخوره رنگش زرد زرد . باید تلاش کنم بلکه بخوره از امروز باز برم درگیر بشم
من میان وعده ۴ تا بسیکویت مادرو با آب و شیرخشک قاطی میکنم به دختر میدم انقد دوست داره.طعم شیرخشکو بیسکویت ازبین میبره..۴ پیمانه شیرخشک با اب و بیسکویت مثل سرلاک میشه..بیسکویت بیشترم ریختی خوبه..حتی میتونی دو بار در روز اینطوری شیر خشکو بدی.من آبشو میزارم یخچال سرد میشه کلا خنک میشه خیلی دوست داره قاطی بیسکویت میکنم.
بادم حسایست داره جوش میزنه ماهیچه آبش را تو سوپ میدم ولی تازگیا سوپ و سیب زمینی هم نمیخوره کلا ...
ببین عزیزم مثل ماها که یه مدل غذا بدمون میاد اونم همینطوره .غذا ها رو جوری بپز طعمش متنوع بشه .یه تیکه گوشت گوسفندی رو چند وعده کن اندازه قوطی کبریت.هردفعه یه تیکه اش رو بذار.ی۶ دفعه با برنج و سیب زمینی .ی۶ دفعه با برنج و کرفس و... خلاصه هردفعه یه جور .دستت میاد چی بیشتر دوست داره.گاهی دندون در میارن باید خوب میکس کنی که بخوره .حتی اگه نخورد رقیق کن تو شیشه شیر بریز .سر شیشه رو با چاقو گشاد کن بده بخوره
ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈 اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸ 🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍 قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ببین عزیزم مثل ماها که یه مدل غذا بدمون میاد اونم همینطوره .غذا ها رو جوری بپز طعمش متنوع بشه .یه تی ...
خوردنش میخوره ولی بعدش چند ساعت بعد دلدرد میشه و ناله میکنه منم گوشت سفید و مرغ نمیدم فقط تو غذا میریزم و آبش را میدم . والا11 ماهش ولی حساس خداکنه بزرگ بشه بهتر بشه. ممنون از راهنماهیهات