2821
2789
شماره به کسی نمیده متاسفانه فقط حضوری تخصصش باطل کردن طلسم دفن شده س که خیلی بالا میگیره 5 تومن البت ...

شرمنده سوال برام پیش اومد

چون تاپیک مال ۵ سال پیشه خواستم بدونم این خانم شیخ رعنا هنوز کار میکنه من بیام بهشهر پیش ایشون ببینم میتونه کاری برام انجام بده؟

ممنون بابت جوابتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبول میکنه ولی اگه میتونید به همراه یک خانم برید

اون که حتماهمین کارو میکنم فقط چون باید از شهرستان برم نمیدونم چه موقع اونجا باشم

نوبتیه شلوغه کلا هیچ شناختی ندارم

والله اینقدر درد به جونم با ط ل سم وج ادو ریختند که حاضر شدم خطرات دعاراهم به جون بخرم تا نجات پیدا کنم

اون که حتماهمین کارو میکنم فقط چون باید از شهرستان برم نمیدونم چه موقع اونجا باشمنوبتیه شلوغه کلا هی ...

تا قبل از غروب آفتاب اونجا باش چون بعدش انجام نمیده

ان شاء الله خیر باشه مشکلت حل بشه

ببنید پول زیاد میگیره خودشم به کسی شماره نمیده ولی من خودم به شخصه دوبار برام باطل کرد براش تبلیغ نم ...

لطفا اگر كاربريتون هنوز فعاله درخواستمو قبول كنيد سوال دارم ممنون🙏🙏

چرا بروز رسانی شده این تاپیک🤔اسمشو شنیدم قبلا و حقیقتا من میترسم برم پیشش شیخ رعنا و گلی جان معروفن ...

سلام سما شماره ای از گلی دارین لطفا به من بدین ؟ 

کارشون از شیخ رعنا بهتره 

سلام سما شماره ای از گلی دارین لطفا به من بدین ؟ کارشون از شیخ رعنا بهتره

انرژی خوانه گلی

شیخ رعنا چنسال پیش معروف بود بین کاربرا نرفتم پیشش فقط شنیدم در موردش 

گمون کنم ساکن ساری بود دقیق نمیدونم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ممنون شیخ رعنا میشناسم شماره ای از گلی دارین لطفا برای من بفرستین ؟

+989962014451

شماره شیخ رعنا رو هم اگه دارید برای من بفرستید ممنون میشم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹