2821
2789

چرا بروز رسانی شده این تاپیک🤔

اسمشو شنیدم قبلا و حقیقتا من میترسم برم پیشش شیخ رعنا و گلی جان معروفن ولی میگن کارشون بگیر نگیر داره و گرون میگیرن نمیدونم شیخ رعنا هنوز اونجا زندگی میکنه یا نه

گلی شماره داره ولی شیخ رعنا انگار نمیده به کسی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

😐😐😐😐😐مگه مردم ایران خدا ندارن که یه دعانویس بگه ایران طلسم شده لطفاً به این چرت و پرت‌های دعانو ...

وقتی میشه به اب سد طلسم خوند به نظرت نمیشع آسمون طلسم کرد؟ 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی میشه به اب سد طلسم خوند به نظرت نمیشع آسمون طلسم کرد؟

کدوم آب سد با طلسم خشک کردن تا حالا😐 اینا فقط ادعاهای دعانویس است که بخوان از مردم پول بگیرن

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
کدوم آب سد با طلسم خشک کردن تا حالا😐 اینا فقط ادعاهای دعانویس است که بخوان از مردم پول بگیرن

مگه من گفتم خشک کردن؟ اسمی از خشک اوردن کردم؟

اب سد طلسم کردن برای یک کار دیگه وقتی اب طلسم شده مردم خوردن اون کاری که اونا میخواستن انجام دادن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

مگه من گفتم خشک کردن؟ اسمی از خشک اوردن کردم؟

اب سد طلسم کردن برای یک کار دیگه وقتی اب طلسم شده مردم خوردن اون کاری که اونا میخواستن انجام دادن 

عزیزم میشه درخواست دوستیمو‌قبول کنید می خواستم بدونم اون طلسمی که برای خانوادن دراورد اسم‌روش بود

برای من نبود برای خخانوده م بود اره فک کنم گفت کی بود گاهی میگه گاهی نه والا منم نمیدونم تو کجایی هستی؟