2777
2789

یازدهمی؟

یا دوازدهم؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گزینه میرم قلمچی هم میگن خوبه

میشه بپرسم از کی شروع کردی به خوندن؟

من امسال میرم یازدهم گفتم درسای دهم رو ی دوره کنم چون آخرتون رو خوب نخوندم .میشه یکم راهنماییم کنی😘⚘🌹

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
میشه بپرسم از کی شروع کردی به خوندن؟ من امسال میرم یازدهم گفتم درسای دهم رو ی دوره کنم چون آخرتون ر ...

من دوازدهمم سال دهم که نخوندم😑

از اوایل تیر شروع کردم

درسایی که مشکل داری توشون کار کن

خدایا شکرت ...  
امسال میرم دوازدهم

من خودم امسال میرم یازدهم ..دخترخالم میرفت قلم چی کنکور با رتبه خوب،فرهنگیان قبول شد ...منم احتمالا برم قلم چی ...ببین همچی بستگی به خودت داره ..چه قلم چی چه گزینه یا هرچی،تا خودت میخوای و نخونی موفق نمیشی  

بابا ازمون اونقد مهم نیست ... فقط بخون بخون بخون همین ...درحد عالی بخون ... گزینه۲شرکت کن . بعد ازمو ...

والا مث اسب دارم روزی ۱۰ ساعت میخونم با اینکه ماه اولیه ک شرو کردم ولی خیلی از کتابا رو یه دور خوندم الان دور دومم

راضی هستی؟ میگن سوالاش سطح پایین تر از کنکوره

آره من که راضی ام گزینه دو میگن سوالاش استاندارد تره و قلم بالاتره من اینطوری شنیدم 

ولی بعضی سوالات گزینه میگن از قلم هم سخت تره 

قلمچی جامعه اماریش یکم بالاتره ولی هزینه اش زیاد بود واسه من😐

خدایا شکرت ...