2777
2789
عنوان

دعا واسه مهر و محبت قوم شوهر

110 بازدید | 9 پست

دو تا جاری داره مامانم که هر جور فوش و نفرین بیان بدن به مامانبزرگم و کتکش بزنن اخرش واسه مامانبزرگم عزیزن..

اما خانواده ما هر کار خوبی هم انجام میدیم انگار دشمنیم

اصلا به ما اهمیت نمیدن از خیلی کاراشون بی خبریم و هزار جور ظلم در حقمون کردند

اما اون دوتا...

خواستم ببینم دعایی کاری چیزی هست که یکم مهربون تر بشن  

دستم بوی گل میداد منو به جرم چیدن شاخه گل محکوم کردند⁦⚖️⁩ اما هیچکس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم🌹

اوناک بدترن همیشه عزیزترن 

چرا واقعا🤔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا ما هم داریم این مدلی اینقدر بدن اما عزیز ترینن

آره بخدا منم اطرافم زیاد دیدم

دنیا برعکسه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آی دختر گل گفتی

باور کن ثابت شده بهم

تف تو دنیا هیی😒

اوهومم تف تف💦💦💦

باور کن ثابت شده بهم

اره به منم ثابت شده.. ولی هر چی هم ک تلاش کنیم ما نمیتونیم بد باشیم.. بد بشیم بیشتر از بقیه به خودمون آسیب میزنیم

دستم بوی گل میداد منو به جرم چیدن شاخه گل محکوم کردند⁦⚖️⁩ اما هیچکس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم🌹
اره به منم ثابت شده.. ولی هر چی هم ک تلاش کنیم ما نمیتونیم بد باشیم.. بد بشیم بیشتر از بقیه به خودمو ...

آره دقیقا منم مثل خودتم 

ولی حدومرزو حفظ میکنم