2777
2789
عنوان

یادتونه بچه بودیم میرفتیم عروسی

179 بازدید | 12 پست

عروسی تو خونه بود اینجوری میرقصیدن😂😂😂

https://www.instagram.com/p/CCp9o6bnmxX/?igshid=jzigynxddeyj

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

دیووانن اینا😂

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

دورهمیه زناخوبه خخخخخ

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

یادمه یکبار بچه بودم عروسی تو خونه بود زن ومردم قاطی بود یک مردی مست کرده بود توحال خودش نبود عقب عقب اومد افتاد رو من خیلی خیلی دردم گرفت ۵ساله اینا بودم تا یک ساعت گریه میکردم عروسیم تا یک ساعت بحث من بود 😂🤣

یادمه یکبار بچه بودم عروسی تو خونه بود زن ومردم قاطی بود یک مردی مست کرده بود توحال خودش نبود عقب عق ...

الهیییی انقد دست و پای بچه مردمو له میکردن تا عروسی تموم میشد

نخند خیلی دردم گرفت الان سی خورده ایی سالمه ولی هنوز خوب یادمه 😢😢

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نخند خیلی دردم گرفت الان سی خورده ایی سالمه ولی هنوز خوب یادمه 😢😢

من بچه بودم همسایمون عروسی داشت قرار شد مردا بیان تو خونه ما خلاصه مردا طبقه بالا بودن صدای اهنگ تا اخر زیاد من دیدم سمت زنا اهنگش قشنگ نیس رفتم حیاط خودمون رو پله وایسادم حالا نرقص کی برقص یه مرده منو دید گف به به چه رقصیی تعارف نکن بیا بالا 😂😂😂😂