2777
2789
عنوان

وای چقد بد بود😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 82 پست
یهو گفتی زن بابا یادم افتاد  البته دور از جون بابای شما  دوستم چن وقت پیش باباش زن گرفت ...

واییییی خدا   

تاپیک آخری شو خوندم چقد ناراحت شدم😭😭😭😭😭

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا ولی خداییش بره دلم براش تنگ میشه  من اصلا کینه یی نیستم زود ازدلم در میره از صب تا شب د ...

میدونم اینا همه واسه سن نوجوونیه نگران نباش... 

انشالله با هم ازدواج کنن و خوشبخت بشن 

تو هم انشالله با شوهر خوب و آقا ازدواج کنی و خوشبخت بشی😊😊😊😊😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

راستی بیتا بعد از کلی حرف😂

تو منو یادت میاااد؟؟😐😂

شناختیم؟😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
اره خیلی سخته واقعا دقیق نمیدونم چی شده

خدا بابا مامانشو بیامرزه😢🌹

همچنین پدر مادر تو رو😢🌹😘⁦❤️⁩

اره بابا مگه میشه نشناسم 

ای جووونم😂💓

گفتم شاید پروفمو ک عوض کردم نشناسیم😛😂💓😘

ن بابا اسم کاربزیت رو که میدونم  چه خبر از خواهر خلف ت

فداااات😂💓😘

اون ک هیییچ 

کلا زده ب دره بی‌خیالی 😂⁦🖐️⁩

همون کرمانشاه موند نیومد باهام 😒

خیلیییی غد و لجبازه بیشعور😒😑😂😂😂

فداااات😂💓😘 اون ک هیییچ  کلا زده ب دره بی‌خیالی 😂⁦🖐️⁩ همون کرمانشاه موند نیومد باهام 😒 ...

واقعا نیومد چرا اخه؟؟؟،

حالا من بودم با کله میومدم  چجوی میتونه تنهایی سر کنه

واقعا نیومد چرا اخه؟؟؟، حالا من بودم با کله میومدم  چجوی میتونه تنهایی سر کنه

همش میگه

نههههه من برم دوستام تنها میشن 

غصه میخورن در نبوده من 

دلم براشون تنگ میشه و فلان😲

ینی ی حرفایی میزنه آدم شاخ درمیارع😲😲😒😂

دلیل هاش هم ک تو حلق ....😒😂😂