2777
2789
عنوان

وای چقد بد بود😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 82 پست
چرا حالت بده

امشب اومدم بندرعباس پیش بابامینا 😒😲

باید ی هفته قیافه ی عن زن بابامو تحمل کنم😐⁦🖐️⁩😒😒😒

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
امشب اومدم بندرعباس پیش بابامینا 😒😲 باید ی هفته قیافه ی عن زن بابامو تحمل کنم😐⁦🖐️⁩😒😒😒

چرا اومدی که الان پشیمونی؟؟؟؟؟؟

وا چکارش داری بدبختو با بابات حوش باش

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا اومدی که الان پشیمونی؟؟؟؟؟؟ وا چکارش داری بدبختو با بابات حوش باش

خب با اسراره بابام😲

من ساعت ۳ رسیدم بندرعباس ساعت ۴ زلزله اومد⁦🖐️⁩😐

ینی تورو خدا قدم نحس منو ببین 😂😂😂😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
اره اولش گفتم خوبه دیگه میگم برام میخرن دیدم ن واقعا از گوشی خبری نیس

عه سلام خوبی؟؟؟؟ 

دیگ میشناسمت😂😂😂😂😂

عمت چطوره؟؟؟؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
😂😂😂😂الان خونه موندین؟؟؟؟

آره بابا خونشونیم😂😂

تو فک کن من خودم از کرمانشاه ک منبع زلزلست رفتم اونجا😲

کلا هرجا برم زلزله ب پا میکنم😑😂😂😂⁦🖐️⁩

😂😂😂این عمه ی ما ابرو برامون نذاشته

دقیقا👍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

قدر عمه رو بدون ک معروف شدیاااااااااا😜😜😜😜

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
آره بابا خونشونیم😂😂 تو فک کن من خودم از کرمانشاه ک منبع زلزلست رفتم اونجا😲 کلا هرجا برم زلزله ب ...

😂😂😂😂عب نداره بابا پیش میاد به خودت نگیر 

راستی امشب یه خبر خیلی بد شنیدم تو سایت حالم خراب شد

😂😂😂😂عب نداره بابا پیش میاد به خودت نگیر  راستی امشب یه خبر خیلی بد شنیدم تو سایت حالم خراب ...

چ خبری؟؟😲😢

داره شوهر میکنه میره 

آره یادمه آخرین بار ک تاپیکتو دیدم گفتی داییم اومده خواستگاریش😁😁😁😁

😂😂😂اره ولی هنو نامزد نکردن در حد حرف مونده 

انشالله نامزد کنن دیگ اینقدر حرص نخوری😜😜

انشالله نامزد کنن دیگ اینقدر حرص نخوری😜😜

ایشالا ولی خداییش بره دلم براش تنگ میشه 

من اصلا کینه یی نیستم زود ازدلم در میره از صب تا شب دعوا داریم اخرسر یه ساعت خونه نباشه دلم براش تنگ میشه