2777
2789
عنوان

خانمایی ک اول بارداریتونه

618 بازدید | 93 پست

خانما من خیلی تنبل شدم همش دلم میخواد بخوابم انقدر دیگ میخوابم حالم از وضعیتم بهم میخوره حالت تهوعم ک دارم در حدی نیست ک عوق بزنم فقط حالتشو دارم ..الان ی هفته س دست ب کارای خونه نزدم اومدم یکم کار کنم خسته شدم قبلا خیلی انرژی داشتم..نمیدونم دارم ب خودم تلقین میکنم یا واقعا بخاطر بارداریه 😭😭

خستم وضعیت بدیه شدم عین ادمای افسرده 

شماهم اینطوری شدین؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

رو حساب پریود ۷ هفتمه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه ی این علایم رو دوساله دارم حامله ام نیستم ⁦(●__●)⁩

😂😂😂

منم همینم واقعا تا دو دقیقه کار میکنم خسته میشم‌ البته من ماه چهارم

پس چرا میگن ۳ ماه دوم ادم پر انرژی تر میشه..واقعا شرایط بدیه خسته شدم دلم میخواد پر انرژی باشم نمیتونم شوهرم میگه خودت میخوای اینجوری باشی میگم نبخدا اصلا حال ندارم حوصله هم ندارم 

6هفتمه منم خستم یجورایییییی   ولی سعی کن به روت نیاری دعا کنید قلب نی نیم چهارشنبه تشکیل شده ...

از منم گفت ضربان نمیبینم هفته بعدی باید برم باز انشالله از همه تشکیل بشه هممون خوشحال بشیم