2777
2789
عنوان

خانمایی ک اول بارداریتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 93 پست
خدا کنه برگرده پس من تلقین نمیکنم واقعیته 

اره واقعیته واقعا روزای بدیه من ویارم خیلی بد بود جز اب و دارو چیزی نمیتونستم بخورم یاد اونروزا میفتم حالم بد میشه چاره ای نیست باید تحمل کنی تا دورش بگذره به فندوقت فک کن عزیزم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
من امروز باید پری میشدمـ.هنوز نشدم.شکمم سفت شده.حالت تهوع دارم.

منم باید دیروز میشدم

خانم ها من فقط سینه هام ورم داره با درد میکنه یعنی میشه علائم بارداری باشه؟

الانم 2روز هست عقب انداختم همشم خوابم میاد کسل هستم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنبه میرم سونو نگران قلبشم که تشکیل شده یا نه😥

چندهفته میشه شنبه؟اگ مشکلی نداری زود نرو من زود رفتم گفته دو هفته دیگ بیام یعنی انقدر فکرو خیال کردم ک خسته شدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم باید دیروز میشدم خانم ها من فقط سینه هام ورم داره با درد میکنه یعنی میشه علائم بارداری باشه؟ ا ...

انشالله ک هستی من ۴ روز عقب انداختم بی بی زدم نشون داد فردا نشدی بزن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چندهفته میشه شنبه؟اگ مشکلی نداری زود نرو من زود رفتم گفته دو هفته دیگ بیام یعنی انقدر فکرو خیال کردم ...

با تاریخ پری شنبه میشه هفت هفته ولی به دکتر گفتم زودنیس گف نه برو 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
من امروز ۲۵ سیکلمه یعنی ۶روز قبل موعد ترشح قهوه ای دارم نه خیلی زیاد دو سه ساعتی یه دستمال میکشم یکی ...

امکان داره عزیزم ولی مال من خون بود دپ قطره خیلی خیلی کم امیدوارم لانه گذینی باشه⁦♥️⁩

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
اره واقعیته واقعا روزای بدیه من ویارم خیلی بد بود جز اب و دارو چیزی نمیتونستم بخورم یاد اونروزا میفت ...

اره انشالله ک بخیر بگذره فقط تنشون سالم باشه..ای کاش همگی ب شوهرم میگفتین ک واقعیه 😂😂😂میخوابم مسخره میکنه میگه بخدا مریض میشی انقدر نخواب 

انشالله ک هستی من ۴ روز عقب انداختم بی بی زدم نشون داد فردا نشدی بزن 

واقعا خیلی میترسم بازم منفی بشه خسته شدم انقدر بی بی چک منفی دیدم😔

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
با تاریخ پری شنبه میشه هفت هفته ولی به دکتر گفتم زودنیس گف نه برو 

انشالله ب حق صاحب این شب میری میشنوی صداشو واس منم دعا کن 😭روزای بدیه واقعا نگرانشم 

امکان داره عزیزم ولی مال من خون بود دپ قطره خیلی خیلی کم امیدوارم لانه گذینی باشه⁦♥️⁩

مال من مثه وقتیه که میخوای پری بشی ولی همیشه بعد دو سه ساعت خون میومد ولی امروز از صبح تا حالا خبری از خون‌پری نیس.ممنون عزیزم😘

اره انشالله ک بخیر بگذره فقط تنشون سالم باشه..ای کاش همگی ب شوهرم میگفتین ک واقعیه 😂😂😂میخوابم مسخ ...

دست خود ادم نیست که من کلا اون روزا خونه مامانم بودم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
منم باید دیروز میشدم خانم ها من فقط سینه هام ورم داره با درد میکنه یعنی میشه علائم بارداری باشه؟ ا ...

عه..والا همچی زیر شکمم سفت شده درد میکنه.تهوعم گرفتم.البته من نامنظمم 

هر بار این درو محکم ببند برو
واقعا خیلی میترسم بازم منفی بشه خسته شدم انقدر بی بی چک منفی دیدم😔

آخی عزیزم درکت میکنم منم از بس منفی دیدم هرکی میگفت بزن میگفتم نبابا میدونم منفی میشه نمیزنم تا پریود شم همون ماهی ک مطمئن بودم نمیشه و زدم ب بیخیالی شد،یعنی کلا گفتم ولش کن با این شرایط نمیشه پس چرا همش نگران باشم