2777
2789
عنوان

خانمایی ک اول بارداریتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 93 پست
انشالله ب حق صاحب این شب میری میشنوی صداشو واس منم دعا کن 😭روزای بدیه واقعا نگرانشم 

عزیزم استرس نداشته باش من خودمم اینجوری ام خیلی استرسی شدم به حدی که بعضی وقتا گریم میگیره

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
عه..والا همچی زیر شکمم سفت شده درد میکنه.تهوعم گرفتم.البته من نامنظمم 

من کلا باقرص پریود میشم...بخاطر این کاملا متظم هستم دیروز ساعت 6 باید میشدم...هیچ وقت عقب نمیداختم.

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من مثه وقتیه که میخوای پری بشی ولی همیشه بعد دو سه ساعت خون میومد ولی امروز از صبح تا حالا خبری ...

ان شاالله لانه گذینیه عزیزم ،⁦♥️⁩💋⁦♥️⁩⁦♥️⁩فدات مهربون 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
آخی عزیزم درکت میکنم منم از بس منفی دیدم هرکی میگفت بزن میگفتم نبابا میدونم منفی میشه نمیزنم تا پریو ...

منم دقیقا این ماه منتظرم ک پریود بشم برام آزمایش های ک دکتر گفته رو انجام بدم.بعد این ماه کلا زیاد ما اقدام نراشتیم دقیقا روزای تخمک گزاریم من بخاطر شرایط خواهرم اصلا 10روز خونم نبودم.

واقعا سپردم بخدا هرچی صلاحش برام پیش بیاد

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
عزیزم استرس نداشته باش من خودمم اینجوری ام خیلی استرسی شدم به حدی که بعضی وقتا گریم میگیره

اره میدونی توقع داشتم بگه ضربان داره اینطوری دیگ خیالم راحت میشد اینکه صبر کنی تا دو هفته دیگ خیلیه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چ قرصی میخوری گلی

این ماه دکتر فقط قرص دوفاستون داد ک پریود بشم بعد به صورت کاملا تخصصی برم برای درمان ناباروری کلی آزمایش اینا نوشته ک سوم پری برم بدم.بخاطر این اینماه هیچ دارویی نخوردم ولی ماه قبل کلی آمپول hmg وhcg لترزول اینا خوردم کباردارنشدم

اره میدونی توقع داشتم بگه ضربان داره اینطوری دیگ خیالم راحت میشد اینکه صبر کنی تا دو هفته دیگ خیلیه& ...

گلم دوستم الان بارداره اونم رفت سونو گفت ضربان معلوم نیست همون لحظه سونو واژینال داد صدای قلبش رو شنیدن...

استرس نگیر گلم طبیعی هستش

گلم دوستم الان بارداره اونم رفت سونو گفت ضربان معلوم نیست همون لحظه سونو واژینال داد صدای قلبش رو شن ...

منم سونو واژینال شدم من ۶ هفته و ۵ روزم بود ک همه اینجا گفتن زود بوده چون احتمالا ۵ هفته و ۵ روزم بوده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
امروز قیمه گذاشته بودم درشو که باز کردم از بوش اوق زدم جدیدا داره از بو غذا بدم میاد صبحا تهوع شدید ...

واااای نگو منم بیست روز میشه ویارم شروع شده کل خونه رو گند برداشته همچنین خودمو هیچ حال ندارم   

چندهفتته؟

اونروزی ک سونوم کرد رو حساب پریود گفت ۶ هفته و ۵ روز الان شده ۷ هفتم 

این ماه دکتر فقط قرص دوفاستون داد ک پریود بشم بعد به صورت کاملا تخصصی برم برای درمان ناباروری کلی آز ...

اها.ایشاله ب خواسته دلت برسی گلم.من نمیخورم دوفاستون قبلا میخوردم لک میدیدم.الان با طب سنتی جلو میرم

هر بار این درو محکم ببند برو