2777
2789
عنوان

بورس 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 160 پست
😂😂😂وای دقیقا،من ضربه بدی از بی صبری خوردم😕😤 هفته قبل کلی دی رو تحلیل و بالا پایین کردم و سه شن ...

خیلیا کافی بوده اطلاعاتی از بورس نداشته باشن،و فقط یک سهمو خریده باشن و انداخته باشن کنار همین

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

لطفا نطرتون در مورد ونوبن صبا فولاد خمحرررررررکه  بهم بگین ممنون

تو این سایت صبا ،خمحرکه و کرازی رو فک میکنم همه دارن😂

بشخصه صبا ۲۹۰۰،۳ تومنی رو خیلی میدوس

ونوین خوبه از نظر بنیادی ولی تحلیلی روش ندارم

فولاد عالی

ولی نیاز به صبر داره

خمحرکه روش نظری روش ندارم کلا

با تشکر فراوان جناب مشاور

خواهش میکنم

کلا سعی کنید سهمو مفت بخرید

همین اصلاح قبلی شستا ۱۴۰۰ رو داشتن آتیش میزدن الان میلیاردی براش صف وامیستن

همون بلایی ک دارن سر دارایکم در میارن🤣

علما  علما اون ها ک ادعا دارن ک تو رورس واردن لطفا بملت گرفتم بعد یک عالمه صرر بسته اس آیندش ...

وبملت منطورته؟

۳۰۰درصد افزایش سرمایه داره نگران نباش 

باز بشه حله

خمحرکه هم خیلیا بهش امید دارن میگن راه خگستر رو میره 😁

خودمم دارمش 🙃

البته من اصلا ادعایی ندارم‌

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
به نطرتون خمحرکه برمیگرده  خیلی امید میدن دلی من اصلا امیدی بهش ندارم 😀

ناهار بخورم نگاش کنم ببینم چ مرگشه🤣

اقای مستر.من دزهراوی هم دارم امروز گذاشتم واسه فروش کسی نخرید. پنج تومنم کویر دارم که کلا ضرر شده و ...

وای من از شر دزهراوی خلاص شدم 

امروز فک کنم اولین نفر سفارش فروش زدم 

تا رفت یه نفس راحت کشیدم 😂😂

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
ینی یدفه رشد میکنه؟ 

سبزوا؟

هیچی یه دفه رشد نمیکنه چون دامنه قیمت تعیین شده داره....

کم کم....

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ناهار بخورم نگاش کنم ببینم چ مرگشه🤣

لطف میکنید 

دیوونمون کرده 

نه دلم میاد بفروشمش نه حوصله منفی بودنشو و حرف و حدیث پشت سرشو دارم 😀

لطف میکنید  دیوونمون کرده  نه دلم میاد بفروشمش نه حوصله منفی بودنشو و حرف و حدیث پشت سرش ...

میتونید دعا کنید براش

واقعا روش نظری ندارم 😥

بنظر هم نمیاد بتونید بفروشیدش تا زمانی که صفش باز بشه و حقوقی مگه اینکه دست بکار بشه