2777
2789
عنوان

بورس 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 160 پست
آها ، نه اونم کم کم اومده بالا الان یکی دو هفتس هر روز ۵ درصد رشد داره! حالا حالاهام ادامه داره

اطلاعاتی راجبه بنیاد سهام خواف دارید؟

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاعاتی راجبه بنیاد سهام خواف دارید؟

کارخونه سیمان ، چندین ساله تولید میکنه اما از رشد جا مونده!

ارزشش خیلی بالاتر از این حرف هاست و حبابی بالا نمیره

خریدنش هم سخته ! بازم خودتون بیشتر تحقیق کنید

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
کارخونه سیمان ، چندین ساله تولید میکنه اما از رشد جا مونده! ارزشش خیلی بالاتر از این حرف هاست و حبا ...

متاسفانه این شرکت فقط واسطه گری انجام میدهد به نوعی🤔

متاسفانه این شرکت فقط واسطه گری انجام میدهد به نوعی🤔

اشتباه به عرضتون رسوندن! من خودم پانزده ساله سهام دار عمده هستم ! 

شرکت هم نیست و کارخونه تولیدی هست، تو بهترین موقعیت مکانی واسه صادرات...

خرید شما هم سودی به من نمیرسونه  که بخوام تبلیغ کنم!

اگه بد بود صف خریدش این نبود 😊

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اشتباه به عرضتون رسوندن! من خودم پانزده ساله سهام دار عمده هستم !  شرکت هم نیست و کارخونه تولی ...

😊مگه میشه شرکت نباشه؟🤣

باشه به هرحال 

پرسود باشید

ولی افشای افزایش قیمت سیمان شرکت رو بخونید حداقل

😊مگه میشه شرکت نباشه؟🤣 باشه به هرحال  پرسود باشید ولی افشای افزایش قیمت سیمان شرکت رو ب ...

یه جوری گفتین شرکت که انگار فقط رو کاغذ و وجود خارجی و تولید نداره!

سم پاش بازاری؟ 😄

تو صف خرید موندی بهت نرسیده؟ 

امثال شما زیاده اشکالی نداره😊

من دونه ۱۰۰ تا تک تومنی خریدم ضرر نخواهم کرد ، به این زودی هام نمیفروشم!‌ هرچی هست ارزون ترین سهام سیمان...

شما هم افتتاح راه آهن خواف هرات بخون

یه جوری گفتین شرکت که انگار فقط رو کاغذ و وجود خارجی و تولید نداره! سم پاش بازاری؟ 😄 تو صف خرید م ...

😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز