2777
2789
عنوان

بورس 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 160 پست

علما 

علما

اون ها ک ادعا دارن ک تو رورس واردن لطفا

بملت گرفتم بعد یک عالمه صرر بسته اس آیندش چی میبینین؟

فولاد چی میشه؟

خمحرکه؟

نطرتون در مورد صبا

خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار
بشخصه تا شستا یک اصلاح خوب نکنه سمتش نمیرم و نگاهی بهش نمیکنم  به سرخطی اعتقادی ندارم سهم بای ...

حکشتی خوبه فردا بخرم من؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منکه خریدم😁فکر میکنم بهترین تصمیمم برای خرید سهام  اضافه کردن فولاد تو منفی بوده و منتظرم سودش ...

یکی از نکاتی که زیاد  اینجا میبینم نداشتن صبره،دوتا منفی میشه همه جارو به آتیش میکشن😂

ندیدم چیزی بهتر از سهامداری،حتی سهام تشتک سازی

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

اقای مستر.من دزهراوی هم دارم امروز گذاشتم واسه فروش کسی نخرید.

پنج تومنم کویر دارم که کلا ضرر شده واسم.فردا چی بخرم خوبه؟حکشتی خوبه؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
یکی از نکاتی که زیاد  اینجا میبینم نداشتن صبره،دوتا منفی میشه همه جارو به آتیش میکشن😂 ندیدم چ ...

و اخرین سوالم اینه ک بین فولاد و فملی خودتون به شخصه کدوم و انتخاب میکنید ؟ قول نیدم اخرین سوال باشه😂😂

وزن اولیه 
یکی از نکاتی که زیاد  اینجا میبینم نداشتن صبره،دوتا منفی میشه همه جارو به آتیش میکشن😂 ندیدم چ ...

😂😂😂وای دقیقا،من ضربه بدی از بی صبری خوردم😕😤

هفته قبل کلی دی رو تحلیل و بالا پایین کردم و سه شنبه تو منفی خریدم و تا چهارشنبه اخر وقت انقد تو نظرات و همینجا استرس بهم وارد شد که جوگیر شدم و فروختم😐و شنبه...با افشای الف و طبق پیش بینیم۳۰٪سود داد😂😂ینی پشت دستم و داغ کردم که جوگیر نشم و با تحلیل خودم پیش برم فقط😅😅😅

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
حکشتی خوبه فردا بخرم من؟

ببینید من کلا سهمی مثبت میشه میزارمش کنار،دیگ معرفی نمیکنم تا زمان اصلا حش

شده بالاتر بخرم اما تو اصلاحاتش میخرم 

و اخرین سوالم اینه ک بین فولاد و فملی خودتون به شخصه کدوم و انتخاب میکنید ؟ قول نیدم اخرین سوال باشه ...

جفتشون عشقن،اما فولاد بیشتر خالی کرده و خریداری جدید بیشتری داره

ببینید من کلا سهمی مثبت میشه میزارمش کنار،دیگ معرفی نمیکنم تا زمان اصلا حش شده بالاتر بخرم اما تو ا ...

لطفا نطرتون در مورد

ونوبن

صبا

فولاد

خمحرررررررکه 

بهم بگین ممنون

خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار
2790
2778
2791
2779
2792